maritbet girişmaritbet
Acunkent’in yarısını gurbetçiler aldı! 35 bin TL’ye!

Acunkent’in yarısını gurbetçiler aldı! 35 bin TL’ye!

Esenyurt’ta Uluhan Grup tarafından başlatılan Acunkent projesi, peşin 35 bin TL’den başlayan daireleri ve satışta hemen tapunun teslim edilmesi avantajıyla özellikle yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarının dikkatini çekti

Esenyurt'ta Uluhan Grup tarafından başlatılan Acunkent projesi, peşin 35 bin TL'den başlayan daireleri ve satışta hemen tapunun teslim edilmesi avantajıyla özellikle yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarının dikkatini çekti. Şimdiden yüzde 50'si gurbetçilere satılan proje, 670 daire ve 110 ticari birimden oluşuyor. Projede faiz, kredi, vade farkı bulunmadığı gibi kefil bulmak da şart koşulmuyor.

Yapımı planlanan metro ve metrobüs durağına yakın bir konumda olan Acunkent'te, kapalı havuzdan Türk hamamına, kreşten, çocuk oyun alanlarına, marketten restorana kadar her türlü sosyal imkan düşünüldü.

Uluhan Grup'un arkasında TOKİ'nin toplam 700 konutluk projelerini teslim eden, 25 yıllık bir deneyime sahip Demirhan İnşaat'ın sahibi Süleyman Demir ve gıda sektöründe hızla büyüyen, 53 yıldan bu yana yoluna devam eden Pehlivan Lokantaları'nın sahibi Bekir Cesur var.

Acunkent Esenyurt iletişim bilgileri
Web: www.acunkent.com 
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 450 33 33
Tel: 0 534 480 88 44

  • Etiketler:

Yorum Yaz