maritbet girişmaritbet
Abelia Yapı’nın Silivri’deki Abelia Plus projesinde hemen teslim daireler!

Abelia Yapı’nın Silivri’deki Abelia Plus projesinde hemen teslim daireler!

Abelia Yapı, konut sektöründe bir inovasyona imza atarak Abelia Plus Modüler Konut Sistemi’yle esnek konut projesini hayata geçirdi

 

Abelia Yapı, konut sektöründe bir inovasyona imza atarak Abelia Plus Modüler Konut Sistemi'yle esnek konut projesini hayata geçirdi.

Abelia Yapı, konut sektöründe bir inovasyona imza atarak Abelia Plus Modüler Konut Sistemi'yle esnek konut projesini hayata geçirdi. Sistemde her bir 90 metrekarelik bir modülden oluşan 2+1 daireler, ister yan yana ister üst üste birleştirilerek ya da ayrılarak kullanım kolaylığı sağlanıyor. Her bir modülün ayrı tapularının olması, ailenin büyümesi ya da küçülmesi gibi durumlarda ev sahiplerine farklı seçenekleri değerlendirme fırsatı tanıyor. 160 adet iki artı bir, 40 adet de üç artı bir daireden oluşan proje, 10 blok olarak inşa ediliyor. Projenin ilk bölümü olan 100 dairelik kısmı, 2012'un nisan ayında sahiplerine teslim etti.

Yeni konsept konut projeleri için “Ekle büyüt, böl çoğalt” sloganıyla tanıtıma çıktıklarını belirten Abelia Yapı firma ortaklarından Halit Zengin, modüler konut sistemiyle yeni bir konsepti sektöre kazandırdıklarını söyledi. Geliştirdikleri mimari proje ile esnek konut sistemini öne çıkardıklarına dikkat çeken Zengin, sistem hakkında şu bilgileri verdi:

“Modüler konut sistemimiz, yaşadığınız konutu zaman içinde değişebilecek yaşam koşullarına göre büyütüp küçültebilmenize olanak veren, özel tasarlanmış, esnek bir konut planlama sistemidir. Modüler konut sisteminde her modül, 90 metrekare büyüklüğünde, bağımsız tapulu, 2+1 daireyi ifade eder. İsterseniz bir modül alarak 2+1 daire şeklinde, isterseniz iki modülü yan yana veya üst üste alarak 180 metrekare büyüklüğünde 4+1 daire şeklinde kullanabilirsiniz. 4+1 daire aldığınız zaman iki adet bağımsız bölüm tapusuna sahip olursunuz ve bu sayede ihtiyaç duyduğunuz takdirde, yıllar sonra bile bu daireyi çok basit bir tadilat ile bölerek tekrar iki daire haline getirebilirsiniz. Dahası üç-dört ya da daha fazla daire modüler olarak birleştirilebilir.” Projenin Halk Bankası tarafından kredilendirildiğini ifade eden Zengin, modüler daireler dışına, standart 140 metrekare 3+1 bir daireler ve 180 metrekare 3+2 çatı dubleks daire seçeneklerinin de olduğunu belirtti.

Abelia Sports Club ile spor ve sağlık hizmetleri sunuyor

Silivri'nin yeni yapılanmakta olan modern yüzüne uygun konutlar ve sağlıklı yaşam alanları inşa ettiklerini kaydeden Halit Zengin, Abelia Plus Konutları'nın İstanbul Teknik Üniversitesi onaylı statik ve zemin etütlerini aldığını; TEM ve E-5 otoyol ile Silivri Devlet Hastanesi'ne yakınlığı ile öne çıktığını anlattı.10 bin 200 metrekarelik alanda kurulu olan Abelia Sports Club spor ve eğlence komplekslerinin imkânlarından daire sahiplerinin yararlanabildiğinin altını çizen Zengin, 2 bin 800 metrekarelik alana kurulu yarı olimpik yüzme havuzu, fitness center, suni çim futbol sahaları, tenis kortları ve mini golf sahaları gibi sportif imkânlarıyla Abelia Plus Konutları'nın bölgede bir cazibe merkezi olduğunu söyledi. Zengin, sosyal tesisleri konutlar bitmeden yaptıklarını ve tesislerin faaliyette olduğunu belirtti.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Abelia Yapı’nın Silivri’deki Abelia Plus projesinde hemen teslim daireler!
  • 04.01.2013 17:09

Abelia Yapı’nın Silivri’deki Abelia Plus projesinde hemen teslim daireler!

Abelia Yapı, konut sektöründe bir inovasyona imza atarak Abelia Plus Modüler Kon ...

Abelia Plus Konutları Silivri'de 130 bin TL'ye 90 metrekare!
  • 06.08.2012 08:41

Abelia Plus Konutları Silivri'de 130 bin TL'ye 90 metrekare!

83 bin 240 metrekare arsa üzerine kurulan Abelia Plus'ta hayata geçirilecek olan ...

Uludağ yenileniyor!
  • 20.09.2011 08:51

Uludağ yenileniyor!

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, Uludağ'la ilgili yetki tartışmaları sürdüğü b ...

TOKİ, Somali için harekete geçti
  • 20.09.2011 08:42

TOKİ, Somali için harekete geçti

TİKA, Kızılay ve İHH'dan sonra Toplu Konut İdaresi (TOKİ) de, Başbakan Tayyip E ...

Aydınlı emlakçılar tek çatı altında
  • 20.09.2011 08:38

Aydınlı emlakçılar tek çatı altında

Aydın'da emlakçıları bir araya getirmek amacıyla Aydın Menkul - Gayrimenkul Tica ...

Abelia Plus'ta yaşam nisanda başlıyor
  • 09.09.2011 09:26

Abelia Plus'ta yaşam nisanda başlıyor

AbeliaPlus projesi, Silivri’de, Abelia Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Bölge ...