maritbet girişmaritbet
AB Yaşam Evleri’nde kalan dairelere yoğun ilgi!

AB Yaşam Evleri’nde kalan dairelere yoğun ilgi!

2014 Temmuz'da tamamlandıktan sonra satışa sunuşlan AB Yaşam Evleri'nde son dairelere ilgi büyük

AB Yaşam Evleri ile şehrin ortasında yaşayıp doğanın kucağında hissetmek mümkün

İnşaat sektörünün saygın markalarından AB Grup tarafından hayata geçirilen ve Temmuz 2014'te bitirilerek satışa sunulan “AB Yaşam Evleri” projesinin yüzde 65'i yeşil alandan oluşuyor. Çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen proje, Atatürk Havalimanı ve çevre yollarına birkaç dakika uzaklıktaki merkezi konumuyla da yatırımcıların ilgisini çekiyor...

AB Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “Konut sahibi olmak isteyenlere, uygun ödeme fırsatları ve 1+1'den 7+1 dubleks dairelere kadar pek çok alternatif yaşam alanları sunuyoruz. Erişilebilir lüks ve konfor ilkesi ile hayata geçirdiğimiz Yaşam Evleri projesi, satışa sunulalı sadece birkaç hafta oldu ve neredeyse dairelerin yüzde 65'si satılmış durumda” dedi.

Hesaplı fiyatlarla satışa sunulan ve yüzde 65'i yeşil alandan oluşan AB Yaşam Evleri projesi, Ekim 2014'te satışa sunuldu. 3 Blok ve 147 daireden oluşan proje, otopark alanı, geniş sosyal imkanları, peyzajı ile konforlu yaşamı uygun fiyatlarla sunuyor. 

İstanbul'un orta yerinde ama şehrin gürültüsünden ve kirliliğinden uzak, son derece huzurlu bir yaşam için tüm detayların düşünüldüğü projede, 1+1'den 7+1 dubleks dairelere uzanan geniş alternatifler mevcut. 

ab yaşam evleri

AB Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “Yüzde yüz yerli ve öz sermayemizle inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. AB Grup İnşaat olarak genellikle kendimize ait araziler üzerinde proje geliştiriyoruz. Bu da hayata geçirdiğimiz projelerde avantajlı metrekare birim fiyatları sağlıyor. Bugüne kadar İstanbul'da birçok projeye imzamızı attık ve AB Yaşam Evleri de bu projelerden sadece biri. Yenibosna'da yer alan AB Yaşam Evleri, Atatürk Havalimanına ve Dünya Ticaret Merkezine sadece 4 kilometre,  Bakırköy Deniz Otobüslerime 6 kilometre, Mahmutbey TEM gişelerine 4 kilometre ve metrobüs güzergahına ise sadece 3 kilometre mesafede yer alıyor. Erişilebilir lüks ve konfor ilkesi ile hayata geçirdiğimiz proje, satışa sunulalı sadece birkaç hafta oldu ve neredeyse dairelerin yüzde 65'si satılmış durumda” diye konuştu.

Çeşitli ödeme seçenekleri mümkün

Çocuk oyun alanları, fitness salonu, ve modern peyzaj alanlarının yanı sıra, sauna, kapalı otopark, ve yüksek güvenlik sistemiyle de kişiye özel ayrıcalıklar sunan projenin yatırım bedeli 35 milyon TL. 1+1 daireler 65-75 metrekare, 2+1 daireler 85-120 metrekare  aralığında, 3+1 daireler 120-165  metrekare arasında değişirken, dubleks daireler, 130-300 metrekare arası değişmektedir.

Kalan 45 daireye talebin yoğun olduğu AB Yaşam Evleri projesindeki konutlara, banka kredisi kullanarak ya da konut bedelinin yüzde 30'unu peşin ödeyerek kalan yüzde 70'lik kısmını vade farksız 24 ay AB Grup İnşaat Finansman imkanlarından yararlanarak sahip olmak mümkün. 

AB Yaşam Evleri İletişim Bilgileri;

Web: http://www.abgrupinsaat.com/
Telefon: 0212 550 93 95

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AB Holding'den dev yeşil alan yatırımı!
  • 23.05.2015 10:31

AB Holding'den dev yeşil alan yatırımı!

İnşaat sektörünün güçlü markası AB Holding, 5 bin 800 metrekarelik yeşil alanı d ...

AB Yaşam Evleri’nde son 25 özel daire!
  • 06.05.2015 16:24

AB Yaşam Evleri’nde son 25 özel daire!

AB Grup Holding tarafından Güneşli ’de hayata geçirilen 147 dairelik AB Yaşam Ev ...

Referans Güneşli'de yüzde 5 peşinatla ev sahibi olun!
  • 28.02.2015 11:32

Referans Güneşli'de yüzde 5 peşinatla ev sahibi olun!

Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunan Referans Güneşli'de fiyatlar ve fa ...

Bayrak Konakları Nişantaşı’nda Yükseliyor
  • 12.12.2014 15:43

Bayrak Konakları Nişantaşı’nda Yükseliyor

AB Grup İnşaat, geçtiğimiz günlerde İstanbul’un seçkin semtlerinden Nişantaşı’nd ...

AB Yaşam Evleri’nde kalan dairelere yoğun ilgi!
  • 02.12.2014 10:21

AB Yaşam Evleri’nde kalan dairelere yoğun ilgi!

2014 Temmuz'da tamamlandıktan sonra satışa sunuşlan AB Yaşam Evleri'nde son dair ...

AB Yaşam Evleri Güneşli'de büyük ilgi gördü!
  • 19.11.2014 10:40

AB Yaşam Evleri Güneşli'de büyük ilgi gördü!

AB Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, Güneşli AB Yaşam Evleri’nin ...