maritbet girişmaritbet
450 milyon liralık Cubes Ankara görücüye çıktı!

450 milyon liralık Cubes Ankara görücüye çıktı!

Nuhoğlu ile Dalgıç GY ve Lejant Proje ortaklığının 460 milyon lira yatırımla inşa ettiği Cubes Ankara'da fiyatlar 295 bin liradan başlıyor.

Ankara'da NDL Yapı ortaklığında inşa edilmekte olan Cubes Ankara karma projesi lanse edildi. Fiyatların 295 bin liradan başladığı projede konut, home ofis, ofis, otel ve mağazalar yer alıyor. A bloğunda konut, home ofis ve exclusive rezidansların yer aldığı projenin B bloğunda ise ofis, otel ve kurumsal kiralanacak ofis alanları yer alıyor.

Ülke dinamiklerine güveni tam

Nuhoğlu, Dalgıç Gayrimenkul ve Lejant Proje ortaklığında yükselecek olan Cubes Ankara projesinin lansmanında önemli açıklamalarda bulunan Nuhoğlu'nun patronu Ali Nuhoğlu “Bugün gelinen noktada ekonomik olarak önümüze bakıyoruz. Ülkeler, ancak üreterek kendi sorunlarını aşabilir. Ülkemizin ekonomik dinamiklerine inanıyoruz ve işlerimize tüm hızımızla devam ediyoruz” diye konuştu.

Ankara'nın Levent'inde Cubes Ankara'yı inşa ediyor

Ankara'nın inşaat sektörü için büyük önem taşıdığını ifade eden Ali Nuhoğlu “Burada iddialı bir projeyi hayata geçiriyoruz. Çukurambar, Ankara'nın en gözde bölgelerinden birisi, Ankara'nın Maslak ya da Levent'i denebilir. Ticaretin kalbi olarak belirtilen bölgedeki projemizin kısa sürede yüksek satış seviyesine ulaşmayı bekliyoruz” dedi.

Arsayı 2014'te ÖİB'den aldı

2014'te ÖİB'den alınan arsa üzerinde Cubes Ankara'yı inşa ettiklerini ifade eden Ali Nuhoğlu “İnşaatta farklı üretimler yapıldığı zaman ancak karşılık görüyor. 2 bin kişilik sinema ve tiyatro alanımız var, Projenin üst katında Ankara'nın en iddialı spor merkezini oluşturuyoruz. Ayrıca peyzaj alanlarını binanın belli katlarına taşıdık" diye konuştu.

Metrekaresi 4 bin 500, maliyeti 450 milyon lira

Uygun fiyatlarla satışa çıktıklarını ifade eden Ali Nuhoğlu “Süreci 4 bin 500 liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla başlatıyoruz. Bu rakam konut ve ofis alanları için geçerli. Projedeki dükkanları ve oteli satmayacağız. Otel için dünyaca ünlü bir zincirle görüşüyoruz. Projemizin toplam maliyeti 450 milyon lira olacak. Bu rakama 160 milyon liralık arsa maliyeti de dahil” dedi.

Yüzde 50'si Nuhoğlu'nun

Ruhsatı geçen sene aldıklarını ve inşaata başladıklarını belirten Ali Nuhoğlu “1800 araçlık otoparkın yer aldığı Cubes Ankara'da 1000 bağımsız birimin 450 tanesi konut olarak tasarlandı. 3 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz projede ortaklık yapısı yüzde 50 Nuhoğlu, yüzde 40 Dalgıç GY ve yüzde 10 Lejant Proje olarak belirlendi” açıklamasında bulundu.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini satışa sundu
  • 16.10.2021 16:24

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini satışa sundu

Vakıf GYO’nun 1,35 milyar liralık yatırımla Ankara Çukurambar’da hayata geçirdiğ ...

Cubes Ankara projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 29.04.2017 16:03

Cubes Ankara projesinin tanıtım filmi yayında!

Ankara Çukurambar'da Nuhoğlu, Dalgıçlar Gayrimenkul ve Lejant Proje ortaklığında ...

Cubes Ankara projesinin lansmanı yayında!
  • 28.04.2017 17:41

Cubes Ankara projesinin lansmanı yayında!

Nuhoğlu, Dalgıç GY ve Lejant Proje ortaklığında 450 milyon lira yatırımla inşa e ...

Ali Nuhoğlu, Cubes Ankara projesini anlatıyor!
  • 28.04.2017 17:05

Ali Nuhoğlu, Cubes Ankara projesini anlatıyor!

NDL Yapı ortaklığında Ankara Çukurambar'da inşa edilmekte olan Cubes Ankara proj ...

Nuhoğlu Cubes Ankara projesi Çukurambar'da yükselecek!
  • 04.04.2017 14:43

Nuhoğlu Cubes Ankara projesi Çukurambar'da yükselecek!

Nuhoğlu ile Dalgıç GY ortaklığında hayata geçirilecek olan Cubes Ankara projesin ...