maritbet girişmaritbet
4300 dolara iTower Bomonti

4300 dolara iTower Bomonti

Fer Yapı ve Sinpaş GYO ortaklığıyla İstanbul'un en önemli ticaret merkezi Şişli Bomonti'de yükselen İtower’ın metrekaresi 4300 dolardan satışa sunuluyor.

A+ yeni ofis konsepti ile lanse edilen projede, 30 katlı tek blokta, her katında 60 ile 800 metrekare arasında değişen 206 ofis ve 7 ticari alan bulunduruyor.

 

 

 iTower nerede?

iTower; Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerine kısa sürede ulaşan tünellerin, metro istasyonlarının hemen dibinde, Çağlayan'da bulunan Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı'nın yakınında, hastanelerin tam ortasında yer alıyor.

 

Metrekaresi 4300 dolar

A+ yeni ofis konsepti ile lanse edilen projede, 30 katlı tek blokta, her katında 60 ile 800 m2 arasında değişen 206 ofis ve 7 ticari alan bulunduruyor. iTowerm2 kare fiyatları ise 4300$ ve 7000$ arasında bulunmakta olup, içerisinde alışveriş merkezi, spor merkezi, back Office - concierge hizmetleri, copy center, ortak toplantı salonları, özel yemek salonları, VIP lounge, VIP karşılama, hobi salonu, otopark, vale parking, arşiv odası, donanımlı güvenlik, depolama alanları, kat bahçeleri, IT hizmetleri gibi dev özelliklerle rezidans konforunu iş yaşamına taşıyor. İster kendi ofisinize ait olan, ister diğer ofislerle ortak kullanıma sahip kat bahçelerinde, diğer iTowerçalışanlarıyla bir arada olmanın keyfini çıkarırken, günün yoğunluğunu da biraz olsun hafifletebileceksiniz.

Harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi ile ortak kullanım alanları dışında, pay ölçerli ısıtma sistemi, kat bazında bağımsız çözümlenmiş havalandırma sistemi ve ofisiniz için tasarlanmış soğutma sistemi sayesinde harcadığınız kadar ödeyerek, yönetim giderlerinizi minimuma indirebilirsiniz. Konforunuzu en üst noktaya taşırken cebinizi düşünen, mekanik ve elektrik sistemleri tecrübeli mühendisler tarafından iTower' a özel olarak diğer ofis kulelerinden farklı olarak tasarlandı.

Back-Up tarafından ilk kez iTower' da uygulanacak bu hizmet hayatınıza katma değer yaratacak onlarca özellikle dolu ofis çalışanlarına; kuru temizleme organizasyonu, 7/24 ilaç gönderimi organizasyonu, hediye ve çiçek gönderimi organizasyonu, özel davet organizasyonu, ofis çalışanları adına aracın muayene işlemlerinin yapılması, ofis çalışanlarına özel indirimli check-up organizasyonu, her türlü teslimat getir götür işi, özel hobi organizasyonu yapılması, özel workshop organizasyonu, telesekreter hizmeti, bilet otel rezervasyonu ve satışı, konser ve etkinlik bilet organizasyonu, ofis çalışanlarına özel indirimli oto kiralama hizmeti, 7/24 call center ve bilgilendirme hizmeti, indirimli özel şoförlü transfer hizmetleri ile geleceğin çalışma standartlarını günümüze taşımayı amaçlıyor.

iTower iletişim Bilgileri

Web: www.itowerbomonti.com

Telefon: 0212 230 24 24   

Mail: [email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Parima’da peşinatsız, 4 yıl vadeli ofis fırsatı!
  • 31.12.2015 10:33

Parima’da peşinatsız, 4 yıl vadeli ofis fırsatı!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, Parima projesini taşı ...

FerYapı'dan iş hayatınıza değer katmanın 3 prestijli yolu!
  • 31.01.2015 12:38

FerYapı'dan iş hayatınıza değer katmanın 3 prestijli yolu!

Mai Residence ve İstwest konut projeleriyla dikkat çeken FerYapı, ofis projeleri ...

iTower Şişli’de küçük metrekarelerde holding konforu
  • 26.11.2013 09:45

iTower Şişli’de küçük metrekarelerde holding konforu

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki iki güvenilir ismi FerYapı ve Sinpaş GYO işb ...

iTower Bomonti'de yaşam başladı kiralamalar devam ediyor
  • 20.11.2013 08:17

iTower Bomonti'de yaşam başladı kiralamalar devam ediyor

Yaşamın başladığ iTower Bomonti projesinde kiralamalar devam ediyor ...

Ramadan Kumova: Sektörü hareketli günler bekliyor!
  • 01.06.2013 16:22

Ramadan Kumova: Sektörü hareketli günler bekliyor!

Kanal İstanbul, Üçüncü Havalimanı ve Yeni Şehir projelerinin sektörde doping etk ...

Şişli İtower’da metrekaresi 5 bin dolar! Hemen teslim!
  • 12.05.2013 08:44

Şişli İtower’da metrekaresi 5 bin dolar! Hemen teslim!

29 katlı tek blok halinde yükselen Şişli İtower projesinde yaşam başladı. Projed ...