maritbet girişmaritbet
3S Kale’den Beylikdüzü ve Avcılar’a yeni proje!

3S Kale’den Beylikdüzü ve Avcılar’a yeni proje!

Kale Kent'in ortaklarından 3S Kale, Beylikdüzü ve Avcılar'da İstanbul Üniversitesi'nin yanı başında iki yeni projeye başlıyor.

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent projesinin ortakları arasında yer alan 3S Kale, yeni projeler için düğmeye bastı. Kale Kent projesine çok yakın bir bölgede 9 bin metrekarelik arsa üzerinde yeni bir yatırıma başlayacak olan firma, burada konut konseptli yapı üretecek. Beylikdüzü Yeşil Vadi manzarasına sahip olacak olan projede detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak.

3s kalenin kale kent projesinin yanında inşa edeceği yeni beylikdüzü projesi

3S Kale'nin Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Kale Kent'in hemen yanında yükselecek...

3S Kale firmasının bir diğer projesi ise Avcılar'da, İstanbul Üniversitesi'nin yanı başında yer alıyor. 40 bin 853 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek olan proje konut ve ticari alanlardan oluşup, karma konseptiyle ön plana çıkacak. Konum olarak Borusan'ın bitişiğinde bulunacak projenin ön tarafında hayvan barınakları ve İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi bulunmakta. E5 Karayolu'na çok yakın bir mesafede bulunacak olan proje Pelican Mall AVM'ye yürüme mesafesinde konumlandırılacak. Göl ve deniz manzarasına sahip olacak Firüzköy projesi Avcılar metrobüs durağına 800 metre uzaklıkta yer alacak.

3s kalenin istanbul üniversitesi avcılar kampüsünün yanında inşa edeceği konut projesi

Avcılar'daki proje İstanbul Üniversitesi'nin yanı başında olacak, daireler deniz ve göl görecek...

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

3S Kale’den Beylikdüzü ve Avcılar’a yeni proje!
  • 05.10.2015 10:49

3S Kale’den Beylikdüzü ve Avcılar’a yeni proje!

Kale Kent'in ortaklarından 3S Kale, Beylikdüzü ve Avcılar'da İstanbul Üniversite ...