maritbet girişmaritbet
3. İstanbul'da 60 aya kadar vade farksız konut fırsatı

3. İstanbul'da 60 aya kadar vade farksız konut fırsatı

Al Zamil, Seha Yapı, Adese, Fuzul Yapı’dan oluşan ASAF İş Ortaklığı'nın inşa ettiği 3. İstanbul'da 60 aya kadar vade farksız konut satışlar başladı.

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile hayata geçirilen Başakşehir'in en büyük projesi 3. İstanbul, benzersiz özellikleriyle de ayrıcalıklı yaşam ve kazançlı yatırım fırsatları sunuyor. Henüz yapım aşamasında dahi bölgesine değer katmaya başlayan Başakşehir'in en büyük projesi, benzersiz özellikleriyle de ayrıcalıklı yaşam ve kazançlı yatırım fırsatları sunuyor. 3. İstanbul'un hem yaşam hem de yatırım açısından sunduğu bu cazip avantajlara ulaşmak, artık çok daha kolay. 

KAMPANYA 1-31 MART ARASINDA GEÇERLİ OLACAK 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile firma bünyesinde düzenlenen kampanya ile konut satışlarında 60 aya kadar vade farkı alınmıyor. 1 – 31 Mart arasında geçerli olacak kampanya kapsamında 3. İstanbul'da %35 peşinat ile 60 aya kadar yapılan taksitlendirmelerde vade farksız daire satışları gerçekleştiriliyor. Bölgesinin en gözde projesi 3. İstanbul'un cazip fırsatlar sunan kampanyası, ilk günden itibaren yoğun ilgi görmeye başladı. 
Ulaşım ve yaşam açısından seçkin bir konuma sahip 3. İstanbul'da toplamda 116.000 metrekareye yaklaşan proje arazisinin 85.000 metrekaresi, yeşil alanlar, yürüme yolları, spor alanları gibi sosyal donatılara ayrıldı. 3. İSTANBUL'da, büyüklükleri toplamda 3.750 metrekareye ulaşan 3 ayrı sosyal tesis de yer alıyor. İki farklı mimari ile daha zengin çözümlerin sağlandığı 3. İSTANBUL, konut etaplarının yanı sıra rezidans, home ofice, çarşı ve cadde dükkanları ile de bölgesinin yeni yaşam merkezini oluşturacak. 3. İSTANBUL'da 5+1'e kadar ulaşan farklı büyüklüklerde 1.500 konut yer alıyor. Projede ayrıca 107 adet cadde mağazası ve 102 adet de çarşı dükkanı bulunuyor.

3. İSTANBUL'un satışa sunulan 1. Etap, iki farklı tipte toplam dört bloktan oluşuyor. Blokların bir daire oluşturacak şekilde sıralandığı 1. Etap'ın iç kısmındaki yeşil alan, aynı zamanda sosyal ve sportif alanlara da sahip olacak. Blokların bu ortak alanı perdelemesi, evdeki mahremiyet duygusunu açık alana da taşıyacak. Kapalı bir sosyal tesis de bulunuyor. İlk etapta üç adet bulunan Moda Blokları, 2+1 ve 3+1 daireler ile özellikle çocuksuz yeni evliler ve küçük aileler için ideal seçenekler sunuyor. 4+1 dairelerle geniş aileler için birebir çözümler üreten Göksu Blokları'ndan ise ilk etapta bir adet bulunuyor.

Yorum Yaz