maritbet girişmaritbet
3. İstanbul, 'Başka Bir İstanbul' alternatifi oluşturacak

3. İstanbul, 'Başka Bir İstanbul' alternatifi oluşturacak

İstanbul’un son dönemlerde parlayan yıldızı Başakşehir’de hayata geçirilen ve merakla beklenen 3. İstanbul basın karşısına çıktı.

Alzamil Gayrimenkul, Fuzul Yapı ve İttifak Holding bünyesindeki Seha Yapı ve Adese şirketlerini bünyesinde barındıran Adi İş Oraklığı'nın yeni projesi 3. İstanbul'un detayları açıklanıyor. Bir süredir ön talep sürecinde olan ve büyük ilgi göre projede satışların kısa sürede tamamlamacağı öngörülüyor. 

Yatırımcısına yüksek kazanç getiren ve yatırımlarla ev alanlara kısa sürede kazandıran değerli bir bölgede inşa edilen 3. İstanbul, 40 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselecek. Aile konseptinde tasarlanan ve 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipi bulunan projede 1.236 daire ve dükkanlar yer alacak. Geniş ve ferah dairelerin bulunduğu 3. İstanbul'da daire büyüklükleri 105 metrekare ile 254 metrekare arasında değişiklik gösterecek. 

EN DÜŞÜK DAİRE FİYATI 473 BİN LİRADAN BAŞLIYOR 

Uygun ödeme avantajıyla dikkat çeken projede 2+1 daireler 473 bin liradan başlangıç gösterirken en yüksek daire fiyatı ise 1 milyon lira 61 bin liraya kadar çıkıyor.

PROJE GÖRSELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

3. İSTANBUL'A 12 BİN TALEP!

Lansmanda önemli açıklamalarda bulunan Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık projenin ön talep sürecinde 12 bin talep aldıklarını ve satışları tamamladıklarını, bugün ise 2. etap lansmanı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Saylık, "3. İstanbul, Başakşehir'in en büyük projesi olacak. Projenin Taksim Meydanı'nın 2 katı büyüklüğünde meydanı bulunacak. Avrupanın en büyük botanik parkının yanıbaşında yer alan proje, 3. havalimanı 3. Köprü atatür havalimanı e 5 gibi ulaşım akslarının kesişim noktasında yer alacak" dedi. 

3. İstanbul Başakşehir projesinin tüm detayları, lansmandan canlı yayın gerçekleştirecek olan Emlaktasondakika.com'da... 

3. İSTANBUL DAİRE FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

3. İstanbul cadde mağazaları satışa çıkıyor
  • 06.10.2018 16:45

3. İstanbul cadde mağazaları satışa çıkıyor

3. İstanbul cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırma ile satışa çıkıyor. Dolar v ...

3. İstanbul, 'Başka Bir İstanbul' alternatifi oluşturacak
  • 06.12.2016 09:05

3. İstanbul, 'Başka Bir İstanbul' alternatifi oluşturacak

İstanbul’un son dönemlerde parlayan yıldızı Başakşehir’de hayata geçirilen ve me ...