maritbet girişmaritbet
% 20’si satıldı! Kasım 2013’te teslim!

% 20’si satıldı! Kasım 2013’te teslim!

Ofton İnşaat İstanbul’un nezih ve köklü semtlerinden Kandilli’de gerçekleştirdiği Elysium “Serene” Kandilli projesi ile şehir hayatının içinde sayfiye duygusu yaşamak isteyenler için ideal bir yaşam alanı sunuyor

Ofton İnşaat İstanbul'un nezih ve köklü semtlerinden Kandilli'de gerçekleştirdiği Elysium “Serene” Kandilli projesi ile şehir hayatının içinde sayfiye duygusu yaşamak isteyenler için ideal bir yaşam alanı sunuyor.  

Geçtiğimiz Kasım ayında lansmanı yapılan ve Kasım 2013 tarihinde teslim edilecek olan dairelerin daha şimdiden %20 oranında satışı tamamlandı.

Şehir merkezlerinde çağdaş yaşam alanları sunan Ofton İnşaat, şehrin ve yaşayanların ihtiyaçlarına çözüm olabilecek farklı projeler sunmaya devam ediyor. Ofton İnşaat, İstanbul'un nezih ve köklü semtlerinden Kandilli'de gerçekleştirdiği Elysium “Serene" Kandilli projesi ile şehir hayatının içinde sayfiye duygusu yaşamak isteyenler için ideal bir yaşam alanı sunuyor.  “Kandilli'de yaşamak için yeni bir neden…” sloganıyla başlatılan Elysium “Serene” sunduğu modern yaşam koşulları ile, Kandilli'nin gerek lokasyon gerek doğal dokusunun yarattığı cazibesine bir yenisi eklemeyi vaat ediyor.

2011 yılının Kasım ayında temeli atılan proje, yüksek katlı projelerden ve bunların yoğun olduğu bölgelerde olmayı tercih etmeyen aileler tarafından büyük ilgi görüyor. Daha şimdiden %20'sinin ön şatışı tamamlandığı Elysium “Serene” Kandilli'de hayat Kasım 2013'te başlayacak.

Gördükleri ilgi karşısında projenin lansman fiyatlarını çok kısa bir süre daha korumaya devam edeceklerini belirten Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek bunun nedenini; “Ofton, kalite performansı ile karşılaştırılınca, fiyat politikasını son derece makul seviyelerde tutmayı ilke edinmiş bir şirket. Çünkü yatırımcılarımız için maksimum kârlılığın sağlanabileceği, geleceği olan ve prim yapan projeler geliştirmeyi hedefliyoruz” şeklinde açıklarken Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Altun şöyle devam ediyor: “Yatırımcılara maddi fayda sunabilmek kadar önemli bir şey de manevi kazanım sağlayabilmek. Bu sebeple Kandilli'nin muhteşem doğal atmosferine uyum sağlayabilen bir mimari ve yaşam alanı geliştirdik.  Dileğimiz fiyat politikamızla bu keyfi, yatırımcılar için mümkün olabildiğince erişilebilir seviyede tutabilmek…”  

Ofton İnşaat'ın proje satışlarından sorumlu olan RE\MAX Fores Broker'ı Suzan Arar ise projeye olan ilgiyi şöyle değerlendiriyor: “Ofton İnşaat'ın projelerine ilgi her zaman büyük oluyor; çünkü farklı modellerde yaşam ihtiyacına uygun projeleri anında değerlendirebiliyor. Örneğin, Şişli Bomonti'deki Elysium “Fantastic” çok merkezde olup, dinamiği birebir yaşamayı tercih edenler için ideal bir çözüm. Kandilli ise yüksek katlı binalar olmadığı ve lokasyonu her yere yakın olduğu için ailelerin tercih ettiği, prim yapan bir semt. Ayrıca ebeveynler artık herkesin komşusunu tanıdığı, yeşilin bol havanın taze olduğu, gökyüzüne bakınca binaların değil mavinin göründüğü az katlı modern yuvalarında çocuklarını büyütmek istiyor. Çocukları kendi çocukluklarındaki gibi komşularının çocuklarıyla oynayabilsin istiyorlar. Çalışma hayatındaki stresi evlerine taşımamak için de, Elysium “Serene”ye adını veren özellikleri barındıran, yani sakin ve dingin bir yaşama özlem duyuyorlar. Bu yüzden eski semtlerdeki modern binalar onlara cazip geliyor. Ofton tüm bu talepleri doğru tespit edip, zamanında çözüm sunuyor.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elysium Soul Beyoğlu reklam filmi yayında!
  • 10.12.2016 09:45

Elysium Soul Beyoğlu reklam filmi yayında!

Elysium Soul Beyoğlu, iki blokta 225 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 1+0, 1+ ...

Suzan Arar, Ofton İnşaat projelerini Emlak Fuarı 2016'da anlattı!
  • 17.11.2016 16:28

Suzan Arar, Ofton İnşaat projelerini Emlak Fuarı 2016'da anlattı!

Ofton İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Suzan Arar, Emlak Fuarı 2016'da şir ...

"Ekonomiye katkı sağlamak vatandaşlık borcumuz"
  • 03.08.2016 13:25

"Ekonomiye katkı sağlamak vatandaşlık borcumuz"

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, "Türkiye ekonomisine ...

'Gayrimenkul talebi bekler, yok olmaz'
  • 05.11.2015 11:56

'Gayrimenkul talebi bekler, yok olmaz'

Ofton İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Suzan Arar, CNR Emlak Fuarı'nda gay ...

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!
  • 29.07.2015 10:23

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!

Ofton İnşaat Proje Satış Koordinatörü Suzan Arar, Bomonti'de yer alan Elysium Ar ...

İsmail Hakkı Altun 'Körfezli müşteriler önemli'
  • 01.05.2015 17:52

İsmail Hakkı Altun 'Körfezli müşteriler önemli'

Ofton İnşaat Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde, Kö ...