maritbet girişmaritbet
1250 aile ferdi bu konutlara ilham verdi

1250 aile ferdi bu konutlara ilham verdi

Yalçınlar Group, Büyükçekmece'de hayata geçireceği 2.markalı konut projesi BatıMahal’e 1250 kişi ile yapılan araştırma sonuçlarına göre şekil verdi.

Tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini ilk öncelik olarak gören Yalçınlar Group, Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçireceği 2.markalı konut projesi BatıMahal'e 1250 kişi ile yapılan araştırma sonuçlarına göre şekil verdi.

Katılımcılara bir villadan neler bekledikleri ve neleri istemediklerinin sorulduğu araştırmada; oda m2' leri ve yaşam ihtiyaçlarına göre fonksiyonlarının önemi ortaya çıktı. 

Kadınlar geniş ve fonksiyonel mutfak istiyor

Araştırmada kadınların bahçe ile bütünleşmiş geniş ve fonksiyonel mutfakları tercih ettiği görülüyor. Yine araştırma sonuçlarına göre kadınların mutfağı sadece yemek yapılan yer olarak değil, yemek yenilen ve oturulan alanlar olarak da konumlandırdığı dikkat çekiyor. Yalçınlar Group BatıMahal'de bu talepleri, kadınların tüm isteklerini karşılama kapasitesine sahip net 45 m2'den başlayan ve bahçe ile bütünleşmiş oturma odası, kiler, ada mutfaklarla karşılıyor.

batımahal büyükçekmece

Eşlerin ortak isteği geniş ve yüksek tavanlı ferah salonlar

Yapılan araştırmaya göre eşlerin ortak isteğinin evin salonu konusunda buluştuğu görülüyor. Araştırmaya katılan eşler evin salonunun ferah, aydınlık, havadar ve yüksek tavanlı olmasının önemli olduğunu belirtiyor. BatıMahal'de eşlerin bu istekleri; bahçe ile bütünleşmiş, galerili, m3 hesabının yapıldığı yüksek tavanlı ve net 125 m2'den başlayan içinde TV, misafir ve yemek odası fonksiyonlarını barındıran salon salomanje ile karşılanıyor.

Çocuklar ve gençler suit niteliğinde yatak odaları tercih ediyor

Araştırmada ilkokul ve üniversite çağındaki çocuklar ve gençlerin, evde zamanlarının büyük bir bölümünü kendi özel odalarında geçirmeyi tercih ettiği, arkadaşlarını ağırlamayı istedikleri, özel banyo taleplerinin olduğu, hatta konuta rahat giriş çıkışın olmasını arzu ettikleri gözlemleniyor. Çocuk ve gençlerin bu taleplerine BatıMahal'de, bağımsız giriş espirisini sağlayan net 22 m2'den başlayan banyolu suit yatak odaları ile cevap veriliyor. 

Eşler yatak odalarının bağımsız girişi olmasını talep ediyor

Eve dönen eşlerin öncelikli uğrak yerinin yatak odası olduğunun görüldüğü araştırmada, davranış şekillerinin eve girilir girilmez üst değişme ve banyo kullanımı olarak sıralandığı dikkat çekiyor. Araştırmada eşlerin ayrıca, eve girişlerde ebeveyn yatak odasına kimseye görünmeden geçmeyi istedikleri de görülüyor. BatıMahal'de eşlerin bu talepleri, net 45 m2'den başlayan, balkon keyifli, beş yıldızlı otel konforunu aratmayan master suit tasarımıyla karşılanıyor.

Batımahal İletişim Bilgileri;

Web: http://www.batimahal.com/
Telefon: 0212 886 19 00

Yorum Yaz