maritbet girişmaritbet
Marmara Kule Business'ta tapular hazır!

Marmara Kule Business'ta tapular hazır!

Gizer Işık inşaat, İstanbul Kartal'da, kristal formlu mimarisi ile dikkat çekecek iş merkezi Marmara Kule Business'ta cazip avantajlar sunuyor.

Marmara Kule Business'ta projenin kat betonu çalışması tamamlandı. Yatırımcılarına hemen tapu veren Marmara Kule Business, anlaşmalı kamu ve özel bankalardan alman; 36 ay yüzde 0, 60 ay yüzde 0.50,120 ay yüzde 0.70 özel faiz oranlarıyla sizleri bekliyor. Marmara Kule Business; Kartal E-5 karayolu üzerinde, kapalı otoparklı, Soğanlık Metro'ya 100 metre, Anadolu Adliyesi'ne 700 metre, Sabiha Gökçen Havalimanına ise 20 dakika mesafede, 32 kat olarak projelendirilen Marmara Kule Business, hem lokasyonu hem de proje içeriği ile Kartal bölgesinin en önemli konut ve iş merkezi olacak. Metro ve otobüs duraklarına, hava-denizyolu ulaşımına oldukça yakın bir konumda. 

marmara kule business

MAVİ VE YEŞİL MANZARA 

E-5 karayolu üzerine konumlu Marmara Kule Business'ta 195 adet 1+1 ve 51 adet 2+1 konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor. Keyifli ve rahat bir iş ortamı yaratmak için tasarlanan ofis ve konutlarda 3 metre tavan yüksekliği bulunuyor. 97 metre uzunluğunda, kristali andıran mimarisi ile Kartal'ın yeni gözdesi olacak Marmara Kule Business'ta ofis ve konutların büyük çoğunluğu Marmara ve Prens Adaları'nın eşsiz manzarasına sahip. Diğer ofis ve konutlarsa E5 karayolu üzerinden Aydos Ormanı'nın muhteşem yeşiline bakıyor.

Gizerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gizer yönetiminde; 65 yıldır ulusal ve dünya markaları ile dayanıklı tüketim mallan, hazır giyim, gıda, sigorta, otomotiv, inşaat, cep telefonu gibi pek çok sektörde hizmet veren 350 milyon TL cirolu bir firmadır. 1992 yılında Adana'da kurulan Işık İnşaat Ltd. Şti ile Yasin Işık İnşaat Gayrimenkul 25 yıldır inşaat alanında faaliyet gösteriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Işık'ın yönetimindeki firmalar binlerce daire ve işyeri yapmış birçok projeye imza atmıştır. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marmara Kule Business'ta tapular hazır!
  • 29.12.2016 10:11

Marmara Kule Business'ta tapular hazır!

Gizer Işık inşaat, İstanbul Kartal'da, kristal formlu mimarisi ile dikkat çekece ...