maritbet girişmaritbet
KİPTAŞ'ın 'Güçlü Türkiye' kampanyasında dev fırsatlar!

KİPTAŞ'ın 'Güçlü Türkiye' kampanyasında dev fırsatlar!

KİPTAŞ, ‘Güçlü Türkiye İçin’ konut edindirme kampanyasında ‘biz de varız’ dedi.

Düzenlediği kampanya ile uzun vadeli konut satışını başlatan Kiptaş, kampanyaya ek olarak konut alıcılarına peşin alımlarda yüzde 20 indirim avantajı sağlıyor.

“Güçlü Türkiye İçin” 20 yıl vadeli konut sahibi olma kampanyasını hayata geçiren KİPTAŞ, Vaditepe Bahçeşehir ve Venezia Mega projelerini dev kampanyasına dahil etti. KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen her iki projede de yaşam başlarken teslime hazır konutlar alıcılarına büyük avantaj sağlıyor.

Satışların stoklarla sınırlı olduğu kampanyanın sağladığı 60 aya vade farksız, 120 aya yüzde 0.45, 240 aya ise yüzde 0.79 vade farkıyla konut kredisi imkanın yanı sıra KİPTAŞ, yatırımcılara peşin alımlarda yüzde 20 indirim avantajı da sunuyor.

YILDIRIM; “DÜZENLENEN KAMPANYA İLE KOLAYLIKLA EV SAHİBİ OLUNABİLECEK”

Türkiye'de ilk defa tüketicinin bu kadar esnek ödeme modeliyle konut sahibi olacağını vurgulayan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; “Bizler KİPTAŞ olarak ‘Güçlü Türkiye' için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu amaçla düzenlenen kampanya ile konut alıcılarına 240 ay vade avantajının yanı sıra peşin alımlarda yüzde 20 indirim de sağlıyoruz. Daha önce peşinat ve yüksek vade farkı nedeniyle konut sahibi olamayan vatandaşlar bu kampanya ile kolaylıkla ev sahibi olabilecek.'' dedi.

VADİTEPE, MODERN YAŞAMIN İÇİNDE MAHALLE KONSEPTİ SUNUYOR

Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu Vaditepe Bahçeşehir, bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak konumlanıyor.

Klasik mahalle yaşantısı konseptini modern şehir hayatına taşıyan sokakların yer aldığı Vaditepe projesi,  az katlı ve yüksek katlı bloklardan oluşuyor. 

Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Bahçeşehir'de 2+1'den 5+2'ye kadar konut seçeneklerinin yer aldığı Vaditepe'de 3+1 ve 4+1 dairelerde satışlar devam ediyor.

vaditepe bahçeşehir

EĞİTİM VE SOSYAL YAŞAM ALANLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Estetik tasarımı ile öne çıkan Vaditepe Bahçeşehir'de hizmete giren 41 derslikli 1300 kapasiteli ilkokul, 41 derslikli 1.300 öğrenci kapasiteli ortaokul, 72 derslikli 2160 öğrenci kapasiteli lise ve 3 caminin yanı sıra zengin sosyal donatı alanları site sakinlerine sunuluyor. 

Şehrin merkezinde doğa ile iç içe bir yaşam sunan Vaditepe Bahçeşehir'de; kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk Hamamı, açık spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları ve geniş yeşil alanlar yer alıyor. 

KİPTAŞ, Vaditepe projesini 284 dönüm arsa üzerinde hayata geçirirken,  geniş peyzaj alanları ve Bahçeşehir Göleti projeye ayrı bir değer katıyor.

vaditepe bahçeşehir

MERKEZİ LOKASYONDA YER ALIYOR

Gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında yer alan Vaditepe Bahçeşehir, lokasyonuyla da dikkat çekiyor.

Proje, Bahçeşehir'in kalbinde, TEM Otoyolunun hemen yanında yükselirken hizmete giren; Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Çevreyolu ve bağlantı yollarının yanı sıra Marmaray, Metro hattı, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Vaditepe Bahçeşehir'i şehrin en gözde projesi haline getiriyor. 

‘İLK'LERİ VE ‘EN'LERİYLE VENEZIA MEGA

venezia mega

Hemen teslim dairelerin sunulduğu ve yaşamın başladığı Venezia Mega projesi İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgesi Gaziosmanpaşa'da yer alıyor. 

İtalyan mimarisinin en güzel örneği olan Venedik konseptiyle tasarlanan proje; tarihi dokusu, meşhur su kanalları ve mimari estetiğiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip.

82 bin metrekarelik arazi üzerine kurulu olan proje, 2000 özel konutun bulunduğu, 200 mağazalı açık hava alışveriş merkezi ve 25 bin metrekarelik alana sahip modern ofis etaplarından oluşuyor. Sunduğu ayrıcalıklarla bölgedeki projelerden ayrışan Venezia'da ayrıca yürüyüş yolları, su kanalları, büyük meydanlar bulunuyor.

İSTANBUL'DA VENEDİK ESİNTİLERİ

Türkiye'de benzeri olmayan mimarisiyle son dönemlerin en dikkat çeken projeleri arasında yer alan Venezia, farklı boyutlardaki lüks daire seçenekleri, alternatifli modern ofisleri ve zengin alışveriş merkeziyle konut alıcılarına konforlu bir yaşam vadediyor. 

Projede, meşhur Venedik kanallarından esinlenerek hayata geçirilen su kanallarında gondolla gezinti yapma imkanı sunuluyor.  Venedik hayalinin gerçeğe dönüştüğü Venezia'da meşhur San Marco Meydanı da inşa edildi. San Marco Meydanının çevresinde sıralanan yeme içme alanları ile dünyaca ünlü markaların sıralandığı alışveriş merkezinde, ziyaretçilere gondollarla gezinti  keyfi de sunuluyor.

venezia mega

Venezia Mega'da 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alırken, lüks ve konforlu detaylara sahip konutların büyüklükleri 60 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.
          
Konut alıcılarına yüksek standartlarda bir yaşam vadeden projede; açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu, buhar odası, sauna, oyun sahaları, çocuk parkları gibi birçok ayrıcalık da sunuluyor.

HER NOKTAYA ULAŞIM KOLAYLIĞI 

İstanbul'un hızla değer kazanan bölgelerinden Gaziosmanpaşa'da konumlandırılan proje ulaşım rahatlığıyla da ön plana çıkıyor. TEM Otoyolu'nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında konumlanan Venezia, yatırımcılarına rahat bir ulaşım sunuyor.

Tramvay hattına yakınlığıyla da benzersiz bir konuma sahip olan proje, inşaatı hızla sürmekte olan Mecidiyeköy-Havalimanı metro hattının açılmasıyla ulaşıma yeni bir alternatif daha katacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

KİPTAŞ'ın tek yapıların dönüşümüne yönelik projesi Kadıköy'de başladı
  • 14.09.2022 16:28

KİPTAŞ'ın tek yapıların dönüşümüne yönelik projesi Kadıköy'de başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, "7-8 ay sonra bu vatandaşlarımız ...

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık’ta!
  • 23.12.2021 11:51

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık’ta!

KİPTAŞ, İstanbul ve İzmit’te muhtelif bölgelerde bulunan 64 dükkan ve 2 konutu “ ...

İsmet Yıldırım'dan imar sorunlu mahallelere yeni çözüm
  • 27.06.2020 13:54

İsmet Yıldırım'dan imar sorunlu mahallelere yeni çözüm

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kazım Karabekir Mahallesi ve çevresind ...

İsmet Yıldırım, Kiptaş Silivri 3. Etap projesini ESD'ye anlattı!
  • 28.03.2018 14:09

İsmet Yıldırım, Kiptaş Silivri 3. Etap projesini ESD'ye anlattı!

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, fiyatların 195 bin liradan başladığı Kiptaş ...

İsmet Yıldırım ve Murat Aydın, Locamahal'i anlattı!
  • 10.10.2017 12:57

İsmet Yıldırım ve Murat Aydın, Locamahal'i anlattı!

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ...