maritbet girişmaritbet
Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’de 3 saatte 750 konut satıldı

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’de 3 saatte 750 konut satıldı

KİPTAŞ’ınBahçeşehir’de inşasına başladığı 4.000 konutluk “VaditepeBahçeşehir” projesi 23 Ekim Çarşamba günü düzenlenen basın toplantısında lanse edildi

KİPTAŞ'ınBahçeşehir'de inşasına başladığı 4.000 konutluk “VaditepeBahçeşehir” projesi 23 Ekim Çarşamba günü düzenlenen basın toplantısında lanse edildi. Projenin basın toplantısı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bugüne dek hayata geçirdiği konut projeleriyle dikkat çeken inşaat sektörünün lider ismi  KİPTAŞ,  Bahçeşehir'de 4.000 konutluk dev projesini tanıttı.

“Vaditepe” markasıyla lanse edilen proje, basın toplantısı sonrasında yoğun ilgiyle satışa sunuldu.

İnşaat sektöründeki 63 bin konutluk birikimini ve 18 yıllık deneyimini Bahçeşehir'dekiVaditepe projesine aktaran KİPTAŞ, bölgenin en büyük projesini hayata geçiriyor.

KİPTAŞ'ın bugüne dek inşa ettiği başarılı projelere dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş; “Bizim görevimiz, halkımızın mutluluğunu sağlamaktadır. Bu anlamda hayata geçirdiğimiz her projede maksimum faydayı sağlamayı amaçlarız. Kuruluş amacı itibariyle KİPTAŞ da 18 yıldır bu amaca hizmet ediyor. Nitekim 63 bin konuttaki başarısı da bunun sembolüdür. Bugün lanse ettiğimiz Vaditepe projemiz de İstanbul'a ve Bahçeşehir'e değer kazandıran, halkımıza fayda sağlayan modern bir projedir.” dedi.

Bahçeşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal; “4 bin konuttan oluşan böylesine büyük ve modern bir projenin Bahçeşehir'de inşa edilmesinden büyük gurur duyuyoruz. İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir'e böyle nitelikli bir projenin KİPTAŞ imzasıyla inşa edilmesi bölgeye önemli ölçüde değer kazandırıyor.” dedi.

3 SAATTE 750 DAİRE SATILDI

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; “Bugüne dek 63 bin konutun inşasını başarıyla tamamladık. 18 yılda bir çok önemli projeye imza attık ve halkımızın güvenini kazandık. Şimdi de Vaditepe projemizle İstanbul'un en gözde yerleşim alanlarından Bahçeşehir'de 4 bin konutluk dev bit projeye imza atıyoruz. Bünyesinde bulunan farklı konseptlerdeki konutlarıyla, peyzajıyla, sosyal donatılarıyla ve konumuyla fark oluşturan özel bir proje hayata geçiriyoruz. Bölgeye büyük değer kazandıracağını düşündüğüm Vaditepe projemize şimdiden yoğun ilgi alıyoruz. Lansman sonrasında başlayan satışlarda ilk 3 saatte 750 dairenin satışını gerçekleştirdik.” dedi.

MİMARİ KONSEPTİYLE ÖNE ÇIKIYOR

Bahçeşehir'in en değerli ve en büyük arazisi üzerinde hayata geçirilen “VaditepeBahçeşehir” projesi, herkesin özlemini çektiği  mahalle kültürünü modern yaşamın kent olgusu içinde kendine has üslubuyla yeniden yorumluyor.

Az katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan ve modern şehir hayatını taşıyan sokaklar bulunuyor.

Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Bahçeşehir'in, göl manzarasına en hakim noktası üzerinde konumlandırılan Vaditepe, 1+1'den 5+2'ye kadar çeşitli tiplerde daireler yer alıyor.

YEŞİLLE İÇ İÇE KONUMU DİKKAT ÇEKİYOR

284 dönüm arsa üzerinde yükselen Vaditepe, geniş peyzaj alanları, yürüyüş yollarıyla öne çıkarken, projenin önünde yer alan Bahçeşehir parkı da projeye ayrı değer katıyor.

Bahçeşehir'de yeşille iç içe bir konumda yükselen Vaditepe, Bahçeşehir gölüne hakim konumuyla dikkat çekiyor.

Projede 25 bin metrekarelik ticari alanın yanısıra; kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, fitnesscenter, sauna, Türk hamamı, vitamin bar, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları ve geniş yeşil alanlar yer alıyor.

Teslimlerin 24 ay sonra yapılacağı projede, inşa çalışmaları hızla başladı. TEM Otoyolu'na 1 km mesafede konumlandırılan Vaditepe'de fiyatlar  250.400 TL'den (2+1)  başlıyor.

63.000 KONUTUN BAŞARISI

18 yılda 63 bin konutun teslimini tamamlayan KİPTAŞ'ın; Başakşehir, The İstanbul Veliefendi, Nish Adalar, Fuaye Süreyyapaşa, Sular Vadisi, Yeşil Vadi Konakları, Finanskent, Maltepe Konutları, Metrokent gibi bir çok markalı konut projesinde imzası bulunuyor.

Vaditepe İletişim Bilgileri;

Web: http://www.vaditepebahcesehir.com

Telefon: 0212 428 88 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kiptaş'tan 240 ay vadeli konut seferberliğine destek!
  • 23.02.2017 12:05

Kiptaş'tan 240 ay vadeli konut seferberliğine destek!

Kiptaş, bünyesinde yer alan hemen teslim iki projede 240 ay vadeli konut kampany ...

Vaditepe Bahçeşehir'in örnek daireli reklam filmi!
  • 15.10.2014 13:57

Vaditepe Bahçeşehir'in örnek daireli reklam filmi!

Kiptaş tarafından hayata geçirilmekte olan Vaditepe Bahçeşehir projesinin örnek ...

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekimi
  • 30.01.2014 16:57

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap kura çekimi

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinin 2. ETap kura çekim videosu emlaktasondakik ...

Uğur Özgüven Vaditepe Bahçeşehir'i anlatıyor
  • 23.10.2013 17:26

Uğur Özgüven Vaditepe Bahçeşehir'i anlatıyor

Özgüven Mimarlık'tan Uğur Özgüven 4 bin konutluk Vaditepe Bahçeşehir projesinin ...

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir satış ofisinden kareler
  • 23.10.2013 09:46

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir satış ofisinden kareler

Kiptaş 2013 Vaditepe Bahçeşehir projesinin satış ofisi ilk günden yoğun talep gö ...

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'nin arsa görüntüleri yayında
  • 22.10.2013 15:30

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe'nin arsa görüntüleri yayında

Kiptaş'ın 4 bin konutluk Vaditepe Bahçeşehir projesinin arsa görüntüleri emlakta ...