maritbet girişmaritbet
Tevfik Göksu’dan belediye personeline kentsel dönüşüm eğitimi!

Tevfik Göksu’dan belediye personeline kentsel dönüşüm eğitimi!

Kentsel dönüşümle ilgili toplantı düzenleyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Eğer gönlünüzü yaptığınız işe koyamazsanız o işi yapmanıza gerek yok. Gönlünüzü, yüreğinizi ortaya koyun, bizim heyecanımıza ortak olun” dedi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, belediye personellerine yönelik kentsel dönüşümle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı

 

Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Aydın ve Bülent Babaoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Adil Şenden, Emlak ve İstimlâk Müdürü Adnan Şereflioğulları, Plan ve Projeler Müdürü Mustafa Uyar ile müdürlük çalışanları, Esenler Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi (ESTİM), Kentsel Yenileme Ofislerinde görevli personeller katıldı. Toplantıda, Esenler'de yürütülen Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu,  Kentsel Dönüşümle ilgili çalışmalar yürüten personellerin çalışmaları bütün boyutlarıyla bilmesi gerektiğini söyledi. İlçede yürütülen kentsel dönüşümün hem fiziki hem de sosyal ve kültürel bir dönüşüm çerçevesinde devam ettiğini belirten Göksu, ülkemiz sınırlarında nöbet tutan asker ne ifade ediyorsa, kentsel dönüşümün de Esenler için o kadar önemli olduğunu belirterek, “Biz de bir canı kurtarmak için bu işi yapıyoruz. Biz hayat kurtarmak istiyoruz” dedi. 
 
Esenler'de korkunç bir yapı stoğu olduğunu hatırlatan Göksu, Esenler'i dönüştürmek ve olası bir felaket öncesinde gereken tedbirleri almak zorunda olduklarını belirtti. Olası bir depremde İstanbul'un göbeğindeki Esenler'de yaşanabilecek depremin bilançosunun çok büyük olacağını vurgulayan Göksu, “Olası bir deprem hepimizi bir dar boğazın içine sokabilir” dedi. 
 
GÖNLÜNÜZÜ ORTAYA KOYUN
 
Kentsel Dönüşümle ilgili çalışmalar yürüten personellerin gönüllerini ortaya koymaları gerektiğini ifade eden Göksu, “Gönülsüz yapılan iş yap baş ağrıtır, ya diş. Hangi işi yapıyorsanız yapın,  severek yapın. Eğer gönlünüzü yaptığınız işe koyamazsanız o işi yapmanıza gerek yok. Gönlünüzü, yüreğinizi ortaya koyun, bizim heyecanımıza ortak olun” dedi. “Bilin ki her muhatap olduğunuz insan hayata döndürdüğünüz yeni bir insandır” diyen Göksu, bir insan hayatının hiçbir bedelle ölçülmeyecek kadar büyük ve kıymetli olduğunu belirtti. 
 
Konuşmasına Esenler'in Havaalanı, Tuna, Turgutreis, Oruçreis, Çiftehavuzlar ve Menderes Mahallelerinde yürütülen Kentsel Dönüşüm Projeleri hakkında bilgi vererek devam eden Göksu'nun ardından Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Babaoğlu da ilçedeki Kentsel Dönüşüm projelerinde gelinen süreç hakkında geniş bilgiler verdi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"İstanbul'da 300 bin konutu dönüştürerek tarihi bir başarıya imza attık"
  • 20.08.2022 09:54

"İstanbul'da 300 bin konutu dönüştürerek tarihi bir başarıya imza attık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugüne kadar İstanbul'da 300 bin konutu dönüştürerek ger ...

Esenler'de 60 bin konutluk dönüşüm başlıyor!
  • 17.08.2022 09:43

Esenler'de 60 bin konutluk dönüşüm başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin en büyük ...

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı iptal edildi
  • 12.07.2021 17:03

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı iptal edildi

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İBB'nin satışa çıkardığı Me ...

Esenler'in dönüşümünde son durum!
  • 18.08.2021 13:47

Esenler'in dönüşümünde son durum!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Eski Metris Kışlası'nın olduğu ask ...

Esenler'de kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!
  • 08.10.2020 15:35

Esenler'de kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi 1617 ...