maritbet girişmaritbet
ISAF Exclusive yarın başlıyor!

ISAF Exclusive yarın başlıyor!

Geçtiğimiz yıl 20. kez düzenlenen ISAF Güvenlik Fuarı, 7-8-9 Mart tarihlerinde sektörün tüm bileşenlerini Ankara Sheraton Hotel'de bir araya getiriyor

Güvenliğe dair en son teknolojik ürünlerin ve hizmetlerin sergileneceği ISAF Exclusive Fuarı'nda sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren köklü firmalar katılımcı olarak yer alacak. 

Kişisel güvenlikten, bilgi güvenliğine, sınır güvenliğinden yapı-bina ve ulaşım güvenliğine kadar güvenliğin tüm boyutlarının irdeleneceği ISAF Exclusive'de sektör profesyonelleri deneyim ve tecrübelerini paylaşacak. HAVELSAN, TÜBİTAK, SGK Bilgi Teknolojileri, Grundig, Schneider Güvenlik, Bosh Security, TÜRKSAT Uydu ve Haberleşme, İSBAK, TSE, Deloitte, Asis, Intel Security ve daha bir çok önemli kurum ve kuruluştan sektör profesyonellerinin konuşmacı olarak yer alacağı ISAF Exclusive Konferansı'nda güvenliğe dair bugünün ve yarının gündem maddeleri masaya yatırılacak.

Fuar ve konferansın yanı sıra tecrübeli firmalar tarafından teknolojik güvenlik sunumları gerçekleştirilecek. Plaka Tanıma Sistemleri, Geçiş Kontrol Sistemleri, T.C. Yeni Kimlik Kartları İle Beraber Gelecek Kart Okuyucu Cihazlar, Lazer ve Termal Kameralar konu başlıkları ile güvenlik ürünlerine dair tüm detaylar, profesyoneller tarafından anlatılacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ISAF Exclusive Fuarı açıldı
  • 07.03.2017 13:29

ISAF Exclusive Fuarı açıldı

ISAF Exclusive Fuarı ve Konferansı, Ankara Sheraton Hotel'de açıldı. ...

ISAF Exclusive yarın başlıyor!
  • 06.03.2017 13:04

ISAF Exclusive yarın başlıyor!

Geçtiğimiz yıl 20. kez düzenlenen ISAF Güvenlik Fuarı, 7-8-9 Mart tarihlerinde s ...