maritbet girişmaritbet
Fikirtepe Platformu bugün basınla bir araya geldi!

Fikirtepe Platformu bugün basınla bir araya geldi!

Fikirtepe Platformu ve Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği, ilk basın toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Fikirtepe'de Türkiye'nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesi için 17 inşaat şirketinin birleşerek kolları sıvadığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği, Fikirtepe Platformu'nu oluşturdu.

Kadıköy Fikirtepe için bir araya gelen şirketlerden meydana gelen platform bugün düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Ali Nuhoğlu

Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu

Emlaktasondakika.com'un canlı olarak yayınladığı toplantıda konuşan Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Tarihte fikrin merkezi olarak konumlanan Fikirtepe'de bir ortak aklın buluşma noktası olarak bu platformu kurduk. Ortak bir zeminde buluşalım istedik. Bizler inşaat şirketiyiz yapı kadar altyapı sağlamlığı da bizler için önemli. Dolayısıyla Fikirtepe'de proje geliştiren firmalar olarak, kuruluş altyapısı ne kadar sağlam olursa, ne kadar çok firma oluşturduğumuz platforma katılırsa, o denli güçlü bir sinerji oluşturacağımıza inanıyoruz. Bizler inşaat firmaları olarak Fikirtepe'yi bütünsel bir proje olarak görüyoruz ve Fikirtepe'ye katma değer oluşturacak bir vizyonla birlikte hareket ediyoruz." dedi.