maritbet girişmaritbet
Esenler kentsel dönüşümünde kura heyecanı!

Esenler kentsel dönüşümünde kura heyecanı!

Son kura çekimi ile birlikte Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde sahipleri belirlenen konut sayısı 203’e ulaştı.

Oruçreis Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümü tamamlama konusunda bir adım daha attılar. Çeşitli nedenlerle ilk iki kuraya katılamayan hak sahipleri, 3'üncü kura çekimi ile depreme dayanıklı olarak inşa edilen güvenli ve sağlıklı dairelerine kavuştu. 

17 dairesinin kurası çekildi

Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda 17 dairenin daha sahipleri belirlendi. Hak sahiplerini, yeni dairelerinde yeni hayatlarına başlayacak olmanın heyecanı sardı. Yeni evlerine bir an önce taşınmak isteyen hak sahipleri, deprem korkusu olmadan güvenle oturacakları anı iple çektiklerini söylediler.

203 dairenin sahipleri belli oldu

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında Esenler Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen  kentsel dönüşüm çalışmalarından biri olan Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanında önceki iki kura çekiminde 186 konut hak sahiplerine teslim edilmişti. Son kura çekimiyle birlikte Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında hak sahipleri belirlenen konut sayısı 203 adete ulaşmış oldu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esenler kentsel dönüşümünde kura heyecanı!
  • 09.03.2015 10:57

Esenler kentsel dönüşümünde kura heyecanı!

Son kura çekimi ile birlikte Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde sahip ...