maritbet girişmaritbet
Trabzonspor için dev Akyazı Spor Kompleksi Projesi açıklandı

Trabzonspor için dev Akyazı Spor Kompleksi Projesi açıklandı

Ak Parti Trabzon milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar Trabzonspor’un yeni stadının da yer aldığı Akyazı projesinin son görsellerini tanıttı

Trabzonspor'a dev stat geliyor. Ak Parti Trabzon milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar Trabzonspor'un 40 bin kişilik yeni stadının da yer aldığı Akyazı projesinin son görsellerini tanıttı. “800 bin metrekarelik deniz doldurulacak” dedi.

Ak Parti Trabzon milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzonspor camiasını sevindirecek haberler verdi. Akyazı'nın göz kamaştıran projesini anlatan Bayraktar, “Trabzonspor'un hayali gerçek oluyor” diye konuştu.

Kentin çehresi değişecek

Trabzonspor'un, Trabzon'un olmazsa olmazı olduğunu hatırlatan Bayraktar, bu amaçla Akyazı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ifade etti. Bayraktar, "Akyazı Projesi Trabzon'un çehresini değiştirecek. Trabzon'umarka kent yapacak. Bu proje bizim için çok önemli. Doğu Karadeniz'in en büyük fuarından otellere kadar çok sayıda tesis yer alacak" ifadelerini kullandı.

Bayraktar şöyle devametti: “Trabzonspor'un maçlarını oynayacağı 40 bin kişilik stadyumun da yer alacağı kompleks için Karadeniz'in 800 binmetrekarelik alanı doldurulacak. Stadyumun temeli önümüzdeki aylarda atılacak. Proje kapsamında; 40 bin kişilik stadın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, 3 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, 1 adet doğal, 1 adet sentetik yüzeyli çimfutbol sahası olacak. 6 adet açık tenis kortu, 1 adet 3 bin seyircili centerkort (izleyici alanları bulunan tenis kortu), kamp eğitimmerkezi binası ile çevresinde 3 adet doğal çimyüzeyli futbol sahası, 1 adet açık basketbol, voleybol, tenis sahası, otel ve fuar alanı ile sporla ilgili diğer sosyal donatı alanlarının yer alacağı spor kompleksi hizmete sunulacak.”

61. dakika coşkusu

Bayraktar, “Trabzonspor maçlarında 61. dakika şöleni en renkli anlara sahne oluyor.Maçta dakikalar Trabzon'un plaka kodu 61'i gösterdiğinde stat bayram yerine dönüyor. Bu renkli şölenler yeni stadyumda 40 bin kişi ile birlikte yapılacak ve ortaya daha coşkulu birmanzara çıkacak” diyerek sözlerini noktaladı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz