maritbet girişmaritbet
Samsun’a imam hatip lisesi yapılacak!

Samsun’a imam hatip lisesi yapılacak!

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak ilçesinde modern bir imam hatip lisesi yapılması için çalışmaların başladığını söyledi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak ilçesinde modern bir imam hatip lisesi yapılması için çalışmaların başladığını söyledi. Demir, lisenin yapılacağı arsada incelemelerde bulunarak, yakında ilçeye modern bir İHL binası kazandıracaklarını kaydetti.

İlçedeki bin 200 metrekarelik arsayı gezerek bilgi alan AK Partili Cemal Yılmaz Demir, arsanın Milli Emlak'a ait olduğunu kaydetti. Demir, "Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan bu arsanın İHL olarak tahsis edilmesi için Yaptırma ve Yaşatma Derneği kurulur kurulmaz girişimlerde bulunulacak. Şuanda İHL'nin kurulabilmesi için gerekli çalışmalar başlatılmış durumda. İnşallah ilçe yakında modern bir İHL binasına kavuşacak." dedi.

'HAYIRSEVER DESTEĞİ ŞART'

Bu tür girişimlerin hayat bulması için hayırseverlerin desteğinin önemli olduğunu söyleyen Cemal Yılmaz Demir, "Çıkılacak bu yolda başta Kavaklı olmak üzere Samsun'daki hayırseverlerin desteğini esirgemeyeceğini düşünüyorum. Kısa sürede bürokratik işlemler tamamlanarak, inşallah inşaata ilk kazma vurulacak. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BAŞKAYA: MUTLUYUZ

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya ise, Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'in girişimleriyle İHL'nin bu aşamaya kadar geldiğine dikkati çekerek, "Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İlçemize böyle bir kurumun kazandırılması için her türlü desteği bize sağlıyor. İHL'nin ilçemizde kurulmasından dolayı mutluyuz, sevinçliyiz. İnşallah 1-2 hafta içerisinde dernek kurularak çalışmalara başlayacak" dedi.

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'e, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Muhittin Aslan, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, Kavak Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi Müdürü Musa Çelikbaş, AK Parti İl ve İlçe yöneticileri ile meclis üyeleri eşlik etti.

'SAMSUNLULARIN KANDİLİNİ KUTLADI'

Samsunluların Regaip Kandilini kutlayan Demir, "Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece idrak edeceğimiz Regaip Kandili, yardımlaşma, dayanışma hislerinin hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı, bereket, iyilik ve sevginin kalplere dolduğu bir gecedir. Bu geceyi bir fırsat olarak değerlendirerek, hayatımızda yeni sayfalar açmalı, kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, hoşgörü, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Bu düşüncelerle İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Regaib kandilini tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Samsun’a imam hatip lisesi yapılacak!
  • 23.05.2012 14:52

Samsun’a imam hatip lisesi yapılacak!

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak ilçesinde modern bir imam ...