maritbet girişmaritbet
Lokman Çağırıcı: Akıllı Belediyecilik Zirvesi bir milat olacak!

Lokman Çağırıcı: Akıllı Belediyecilik Zirvesi bir milat olacak!

Marmara Belediyeler Birliği Başkanvekili Lokman Çağırıcı, “28-29 Mart tarihlerinde düzenleyeceğimiz. Akıllı Belediyecilik Zirvesi, belediyecilik tarihi açısından bir milat olacak” dedi

Marmara Belediyeler Birliği Başkanvekili Lokman Çağırıcı, “28-29 Mart tarihlerinde düzenleyeceğimiz. Akıllı Belediyecilik Zirvesi, belediyecilik tarihi açısından bir milat olacak” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Başkanvekili Lokman Çağırıcı ve Vodafone Genel Müdür Yardımcısı Engin Aksoy, Ali Çağatay'ın hazırlayıp sunduğu “BloombergHT Ana Haber”e canlı yayın konuğu olarak 28-29 Mart tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Hotel'de düzenlenecek Akıllı Belediyecilik Zirvesi'yle ilgili bilgi verdi.

Türkiye'de belediyeciliğin daha da gelişmesi için belediye personeline yönelik eğitim programlarının gerekli olduğuna değinen MBB Başkanvekili ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin önderliğinde, üye belediyelerimize yönelik önemli çalışmaların altına imza atıyoruz. Belediyelere yönelik eğitim ve bilgilendirme programlarını, konusunda en başarılı eğitmenler, uzmanlar, aydınlar ve akademisyenlerle birlikte düzenliyoruz. Bilimsel ciddiyet ve akademik tecrübe ile hareket ederken, özel sektörle belediyelerimizin entegrasyonunu da sağlayarak, teknolojik gelişmelerin belediyelerimiz üzerinden halka ulaşmasını sağlıyor, böylece halkımıza daha hızlı ve etkin hizmet veriyoruz” diye konuştu.

“AKILLI BELEDİYECİLİK ZİRVESİ MİLAT OLACAK”
Konuşmasında İstanbul'un siyasi, demografik, tarihi ve kültürel özelliklerine de vurgu yapan Başkan Çağırıcı, “Vodafone'un ana sponsorluğunda 28-29 Mart tarihlerinde yapılacak Akıllı Belediyecilik Zirvesi'ni çok önemsiyoruz. Birbirinden farklı yenilikçi çözümler ve teknolojik çözümler birçok belediyede uygulanıyor ancak anlatılmıyor. Bu noktada Akıllı Belediyecilik Zirvesi belediyecilik tarihi açısından bir milat olacak. Sahip olduğu küresel tecrübelerini kullanarak mobil iletişim dünyasındaki yeni hizmet ve teknolojileri, başta belediyeler olmak üzere kamu kuruluşlarına aktaracak olan Vodafone Türkiye'ye de ayrıca teşekkür ederim” derken, Bağcılar'da yürütülen dijital belediyeciliğe geçiş süreciyle ilgili de bilgiler verdi.

“BELEDİYELERE FAYDALI OLACAĞIZ”
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Engin Aksoy da, “Akıllı Belediyecilik Zirvesi, makineler arası iletişim (M2M) teknolojilerinin sağladığı akıllı iş yapma yöntemlerini ve bu alandaki uygulamalarımızı belediyelerle paylaşma fırsatı bulacağımız bir platform olacak. Vodafone Türkiye olarak, çalışmalarımızı Marmara Belediyeler Birliği aracılığıyla en iyi şekilde anlatarak, belediyelere faydalı olacağımız kanaatindeyim” dedi.

BloombergHT Yayın Koordinatörü ve Ana Haber bülteni sunucusu Ali Çağatay ise Türkiye'deki belediyecilik sisteminin gelişimine yönelik çalışmalarından ötürü Marmara Belediyeler Birliği'ne teşekkür etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"Akıllı şehirler ve akıllı belediyecilik zorunlu"
  • 19.12.2018 15:18

"Akıllı şehirler ve akıllı belediyecilik zorunlu"

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Marmara Belediyeler Birliği Şehir Teknolojileri Merkez ...

Akıllı Belediyecilik Zirvesi başlıyor
  • 12.10.2016 08:34

Akıllı Belediyecilik Zirvesi başlıyor

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zir ...

Japonlar, Marmara Depremi için geliyor
  • 13.05.2015 12:39

Japonlar, Marmara Depremi için geliyor

Nepal’de art arda yaşanan 7.8 ve 7.4 büyüklüğündeki depremler, olası Marmara Dep ...

Lokman Çağırıcı: Akıllı Belediyecilik Zirvesi bir milat olacak!
  • 27.03.2013 13:41

Lokman Çağırıcı: Akıllı Belediyecilik Zirvesi bir milat olacak!

Marmara Belediyeler Birliği Başkanvekili Lokman Çağırıcı, “28-29 Mart tarihlerin ...

Akıllı Belediyecilik Zirvesi, 28-29 Mart'ta İstanbul Grand Cevahir Otel’de yapılacak!
  • 06.03.2013 12:14

Akıllı Belediyecilik Zirvesi, 28-29 Mart'ta İstanbul Grand Cevahir Otel’de yapılacak!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda g ...