maritbet girişmaritbet
Keşan’a fuar ve kongre merkezi yapılacak

Keşan’a fuar ve kongre merkezi yapılacak

Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Mağden, KTB Toplantı Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında, Keşan’a fuar ve kongre merkezi yapılacağını söyledi


 
Edirne'nin Keşan ilçesine fuar ve kongre merkezi yapılacak. Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Mağden, KTB Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Keşan'a fuar ve kongre merkezi yapılacağını söyledi.
 
Mağden, Milli Savunma Bakanlığı'ndan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) geçen İstasyon Mahallesi'ndeki 100 dönümlük arsayı 3 milyon 794 bin liraya satın aldıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu alana fuar ve kongre merkezi yapacağız. Burada yapmayı düşündüğümüz fuar ve kongre merkezi sinema ve tiyatro salonları ile Keşan'ın modern yüzünün bir göstergesi olacağı gibi, 365 gün boyunca yaşanılabilir bir alan olarak halkımıza sunulacaktır.
 
Fuarın etrafını da tam bir rekreasyon alanı olarak değerlendirmeyi düşünüyoruz. İçinde yapmayı düşündüğümüz suni göletler, basketbol ve tenis sahaları, kafeterya ve restoranlar, hayvanat bahçesi ve yürüyüş parkurları Keşan'ın il olmasına da öncülük edecektir."
 
Mağden, projenin hayata geçirilmesinde destek olan AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak'a da teşekkür etti.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz