maritbet girişmaritbet
Halkalı’daki gümrük Çatalca’ya taşınıyor!

Halkalı’daki gümrük Çatalca’ya taşınıyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız, Halkalı Gümrüğünün Çatalca’ya taşıma konusunda gerekli protokollerin imzalandığını açıkladı

 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız, Halkalı Gümrüğünün Çatalca'ya taşıma konusunda gerekli protokollerin imzalandığını açıkladı.

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği'nin düzenlediği iftara katılan Altunyaldız, gümrük camiasını “dış ticaretin elleri” olarak tanımladı. Altunyaldız, fiziki alanların düzeltilmesi dahil camianın iyi hizmet verebilmesi, iyi rehberlik yapabilmesi ve yarattığı değeri hem ülkesi hem hizmet ettiği kesim hem de kendisi için sindirebilmesine yönelik bir çaba içinde olduklarını belirtti.

2013'te yeni yerinde              

Tüm saha süreçlerini tek model halinde yeni kurumsal kimlik çalışmasına uygun bir şekilde tamamlamaya çalıştıklarına dikkati çeken Altunyaldız şunları söyledi: “Fiziki alanları yap-işlet-devret modeliyle yapma konusundaki çabalarımız devam ediyor. İnşallah Halkalı'yı Çatalca'ya taşıma konusunda gerekli protokoller imzalandı ve zannediyorum birkaç ay içinde temel atmış oluruz ve önümüzdeki yıl yeni mekanımızda hep beraber hizmet veriyor oluruz. Bunun yanında Doğu ve Güneydoğu illerimizde 4 ayrı mekanı da yap-işlet-devret modeliyle hizmete sokacağız önümüzdeki yıl. Ayrıca önümüzdeki ay tüm personelimizin mesleğin ağırlığına ve  gerektirdiği sorumluluğu uygun şekilde tasarlananı üniformalarını giydirmiş  olacağız” diye konuştu.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Halkalı’daki gümrük Çatalca’ya taşınıyor!
  • 12.08.2012 07:01

Halkalı’daki gümrük Çatalca’ya taşınıyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız, Halkalı Gümrüğünün Çatal ...

Halkalı Gümrüğü Çatalca'ya taşınıyor!
  • 18.05.2012 09:45

Halkalı Gümrüğü Çatalca'ya taşınıyor!

Günde 700 TIR’ın, yılda 40 milyar dolarlık malın işlem gördüğü Halkalı Gümrük Mü ...