maritbet girişmaritbet
Gürart Mimarlık'tan Eskişehir'e Kristal Park!

Gürart Mimarlık'tan Eskişehir'e Kristal Park!

Eskişehir'de konforlu yaşam standartları sunmayı amaçlayan Gürart Mimarlık Batı Kent'te inşa edeceği Kristal Park projesini hayata geçirdi

Eskişehir'de konforlu yaşam standartları sunmayı amaçlayan Gürart Mimarlık Batı Kent'te inşa edeceği Kristal Park projesini hayata geçirdi.

Önümüzdeki yıl bahar aylarında bitmesi planlanan proje için 85 milyon TL yatırım yapıldı. Geniş sosyal alanları ile dikkat çeken projede2 bin 500 metrekare yeşil alan bulunuyor. Gürart Mimarlık şirket ortağı Yüksek Mimar Mehmet Gürel bu projede en çokönem verdikleri konunun bahçe yaşantısı olduğuna dikkat çekti. Sosyal yaşam alanlarına çok değer verdiklerini belirten Gürel "Bir yaşam alanında sosyal yaşantının da gelişmiş bir düzeyde olmasıbizim için çok önemlidir. Bu sebeple mümkün olan en büyük bahçeyi yapmaya çalıştık. Bahçe içerisinde yüzme havuzu ve çocuk oyun alanlarımız da bulunuyor" şeklinde konuştu. Farklı ev tipleri Kristal Park içerisindeki konutlardan 3+1 ve 4+1'lerden oluşan geniş ve konforlu konutlar olduğunu belirten Gürel 160 metrekareden 190 metrekareye kadar dört farklı tipte konutlarımız bulunuyor. Binalar içerisine spor alanları ve hobi odaları da yaptık. Tüm bloklar zemin katta birbirleri ile bağlı. Bloklar arası geçiş sağlayarak yatay bir konfor yaratmak istedik" dedi. Binalar içerisinde müstakil garajların da bulunduğunu anlatan Gürel güvenlik sistemlerinin de oldukça gelişmiş olduğunu vurguladı. Gürel bina içerilerinde elektronik uyan sistemleri özel kombi sistemleri tüm iklimlendirme sistemlerinin düşünüldüğünü de sözlerine ekledi.

Dünya
Simge Aksu

Yorum Yaz