maritbet girişmaritbet
Güneşli konut projelerinin yeni merkezi olacak!

Güneşli konut projelerinin yeni merkezi olacak!

Yakın dönemde; Güneşli bölgesi, bölgede yapılan birçok yeni ofis ve konut projeleri ile adından söz ettiriyor

Yakın dönemde; Güneşli bölgesi, bölgede yapılan birçok yeni ofis ve konut projeleri ile adından söz ettiriyor. Bunun en önemli nedeni ise Atatürk Havalimanı'nın kuzeyinde TEM ve E-5 Bağlantı Yolu (Basın Ekspres Yolu) güzergâhında yer alan yaklaşık 600 bin metrekarelik sanayi bölgesinin merkezi iş alanı ilan edilmesi olarak gösteriliyor.

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun konuyla ilgili “bölgedeki üretime dayalı tesislerin taşınmalarının yanı sıra, imar planlarında yapılan düzenlemelerle, bölgede yeni konut ve ofis projelerinin birbiri ardına hayata geçirilmesi, bölgeyi yeni bir çekim merkezi haline getiriyor” şeklinde belirtti. Hakan Erilkun açıklamasının devamında Güneşli'nin önemini arttıran başka unsurları da şöyle sıraladı: “Güneşli bölgesini cazip kılan en önemli unsur elbette ki konumu. Güneşli'nin Atatürk Hava Limanı'na yakın olması ve Basın Ekspres Yoluyla E-5 ve Tem bağlantı yollarına yakınlığı bölge için önemli bir avantaj.  Ayrıca bölgeden geçen metro, Güneşli için diğer olumlu bir özellik olarak öne çıkıyor. İkinci önemli unsur ise bölgede geliştirilebilir alanın bulunması ve bu konuda bakir olması. Bu durum yeniden yapılanmanın rahatça gerçekleştirilmesine olanak sağlıyor. Güneşli'yi bu denli avantajlı hale getiren üçüncü faktör karma projelere müsait olması. Bölgedeki projeler, sadece ofis bloklarından oluşan bir proje yada sadece konut projesi olmakla kalmayıp, karma kullanıma açık, günlük kiralamaya dahi olanak sağlayabilen, en geniş altyapı olanaklarına sahip projeler. Dolayısıyla bölge yalnızca ikamet amacıyla değil iş nitelikli amacıyla da İstanbul'un en hareketli noktası olacağını şimdiden ispat etmiş durumdadır.”

Yaşanan Hareketlilik Gelecekte de Devam Edecek

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun çevredeki AVM'ler sayesinde alışveriş ihtiyacının da karşıladığını ekledi: “Bölgede faaliyet gösteren 212 AVM, Deposito, Starcity ve Metro Market'leri bölgenin alışveriş ihtiyaçlarını da çözülmüş durumda. Bölgede tamamlanan Ağaoğlu My Residence ve Güneşli Park Projeleri bölgedeki hareketliliğin ilk başlangıcı oldu. Bölgede tamamlanma aşamasında olan projeleri; Mahmutbey, Güneşli ve Kuyumcukent ofislerimiz ile Basın Ekspress bölgesini yakından takip ediyoruz. Nurol, Babacan, Kavi, Mutlu, Gül ve Sur yapı gibi firmaların yaptıkları projelerde karma uygulamaları görebilmek mümkün. Konut, Ofis, Mağaza ve Otel projelerinin farklı projeler var. Güneşli'de Bölgenin Merkezi İş Alanı olarak yükseliyor. Devam eden projelerle yaklaşık 3000'e yakın konut stoğu ortaya çıkacak. Bunun yarısı kadar da ofis ve mağaza stoğu bulunuyor. Fiyatlar ise yaklaşık 2.300-TL'den başlıyor. Güneşli bölgesinde gerek ikamet gerekse ticari anlamda yapılacak her yatırımın, yatırımcıya orta vadede bir getiri sağlayacağı açıktır. Bu bölgedeki projelerde yaşanan hareketlilik, ivmenin gelecekte de devam edeceğinin göstergesidir.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Corner Life örnek daire görselleri
  • 13.11.2013 15:52

Corner Life örnek daire görselleri

Güneşli'de inşa edilen Corner Life örnek dairesinden kareler ...

Güneşli konut ve ofis projeleriyle öne çıkıyor!
  • 15.11.2016 16:17

Güneşli konut ve ofis projeleriyle öne çıkıyor!

Avrupa Yakası'nda konut ve ofis projelerinin ağırlık kazandığı Güneşli bölgesi, ...

Güneşli’de rekabetin çıtasını Mar Yapı belirliyor
  • 01.06.2015 12:37

Güneşli’de rekabetin çıtasını Mar Yapı belirliyor

Güneşli’ye 2011 yılından bu yana birbirinden değerli projeler ve markalar kazand ...

Mar Yapı, Körfez’in yatırım modelini getiriyor
  • 01.06.2015 12:08

Mar Yapı, Körfez’in yatırım modelini getiriyor

İnşaat sektörüne giriş yaparak peşpeşe markalı proje geliştiren Mar Yapı, Güneşl ...

Kentsel dönüşüm ekonomiyi canlandırıyor
  • 09.04.2015 17:37

Kentsel dönüşüm ekonomiyi canlandırıyor

Bağcılar ve Güneşli bölgesinin en önde gelen inşaat firması GKS Yapı, kentsel dö ...

GKS Yapı hangi kentsel dönüşüm projelerine imza atıyor?
  • 09.04.2015 17:24

GKS Yapı hangi kentsel dönüşüm projelerine imza atıyor?

Bu zamana kadar İstanbul’un merkez ilçelerinde pek çok konut projesi inşa eden G ...