maritbet girişmaritbet
AKUT Manisa Hizmet Binası'nın açılışı yapıldı!

AKUT Manisa Hizmet Binası'nın açılışı yapıldı!

Manisa Belediyesi'nin AKUT'un kullanımına sunduğu ve hayırseverlerin de desteğiyle kısa sürede tamamlanan AKUT Manisa Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi

 

Açılışta konuşan AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki desteklerinden dolayı Manisa Belediyesi'ne ve yapım aşamasında katkı sağlayan kurumlara teşekkür etti.
 
Manisa Belediyesi tarafından AKUT'un kullanımına sunulan ve yapım aşamasında da Manisa Belediyesi'nin ve hayırseverlerin destekleriyle yenilenen hizmet binasının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Manisa Şehzadeler Mehteri'nin de konser verdiği açılışa Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Tamer Çipiloğlu, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki, AKUT Manisa Şubesi Başkanı Hakan Özcan, MHP İl Başkanı Tamer Akkal ile birlikte AKUT gönüllüleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta ilk olarak söz alan AKUT Manisa Şubesi Başkanı Hakan Özcan, kendilerine destek veren bütün kurumlara teşekkür etti.
 
ARAMA VE KURTARMADA LİDER BİR KURUMUZ
 
AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki ise açılışta yaptığı konuşmada hizmet binasını Manisa Belediyesi'nin, Manisalıların ve iş dünyasının katkılarıyla hayata geçirdiklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. AKUT'un 1996 yılında kurulduğunu ve o dönemlerde yedi kişiyi bir araya getiremediklerinin altını çizen Mahruki, "Bugün itibariyle arama ve kurtarmada lider konuma geldik. Şu anda bin 700 gönüllümüzle 32 ekibe sahibiz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
 
AKUT'UN YERİ AYRI
 
Vali Halil İbrahim Daşöz'de konuşmasında Manisa Belediyesi'ne ve hizmet binasının hayata geçmesinde destek veren herkese teşekkür etti. AKUT'un önemini bildiklerini ifade eden Vali Daşöz, "Sıfırdan başlayıp bu günlere gelen AKUT'u ve yönetimini kutluyorum. AKUT'un Türkiye'de yaşayan 75 milyon insanın yüreğinde ayrı bir yeri var" diye konuştu.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ
 
Konuşmaların ardından AKUT Manisa Hizmet Binası'nın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür plaketi takdim edildi. Bu çerçevede Manisa Belediyesi'ne de destekleri nedeniyle teşekkür plaketi verildi. Teşekkür plaketini Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Vali Halil İbrahim Daşöz'ün elinden aldı. Daha sonra hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılışta kurdele yerine AKUT'un arama ve kurtarmalarda kullandığı demir halat, Vali Daşöz, Belediye Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Mahruki ve davetliler tarafından hep birlikte kesildi. Davetliler daha sonra hizmet binasını gezerek yetkililerden bilgi aldı.
 
Haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AKUT, olası İstanbul depremini gündeme taşımaya devam ediyor!
  • 26.05.2021 16:29

AKUT, olası İstanbul depremini gündeme taşımaya devam ediyor!

25. yılını kutlayan, ülkemizin ilk arama kurtarma sivil toplum kuruluşu AKUT, ol ...

AKUT, olası İstanbul depremine 1600 kişilik ekiple hazır!
  • 18.03.2021 07:45

AKUT, olası İstanbul depremine 1600 kişilik ekiple hazır!

AKUT, olası İstanbul depremine 2 acil durum merkezi ve 1600 kişilik ekiple müdah ...

Nasuh Mahruki Etiler'deki evinde horoz besliyor!
  • 07.01.2021 10:05

Nasuh Mahruki Etiler'deki evinde horoz besliyor!

Erken öten horozlar sebebiyle sıkıntıya giren Nasuh Mahruki, komşusu tarafından ...

Toplusoylar'dan AKUT'a destek geldi!
  • 06.11.2020 11:19

Toplusoylar'dan AKUT'a destek geldi!

Roman Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy ve eşi Suzan Toplusoy AK ...

AKUT, 18 ekibi ve 268 gönüllüsüyle 13 can kurtardı
  • 05.11.2020 10:21

AKUT, 18 ekibi ve 268 gönüllüsüyle 13 can kurtardı

AKUT, Ege Depremi’nde 18 farklı ekip ve 268 gönüllü 3 arama kurtarma köpeği ile ...

AKUT'tan İzmir depremi açıklaması!
  • 31.10.2020 09:14

AKUT'tan İzmir depremi açıklaması!

AKUT, İzmir depremi sonrasında gerçekleştirilen çalışmalara 12 farklı ekip, 153 ...