maritbet girişmaritbet
Akhisar’daki Kapalı Cuma Pazar'ında satıcılar yerini aldı!

Akhisar’daki Kapalı Cuma Pazar'ında satıcılar yerini aldı!

Akhisar Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Cuma Pazar yerinde satıcılar yerlerini aldı. Hürriyet Mahallesi'ne hitap eden Cuma Pazarının Akhisarlılara hayırlı olmasını dileyen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı semt pazarını sokaklardan çıkararak modern bir yüze kavuştuğu belirtti

Akhisar Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Cuma Pazar yerinde satıcılar yerlerini aldı. Hürriyet Mahallesi'ne hitap eden Cuma Pazarının Akhisarlılara hayırlı olmasını dileyen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı semt pazarını sokaklardan çıkararak modern bir yüze kavuştuğu belirtti.

Öte yandan modern pazar yerinde market arabaları da kullanıma başlandı. Akhisar Belediyesi tarafından oluşturulan Pazar yeri girişindeki bölümde market arabalarını alan vatandaşlar yük taşıma işi bittikten sonra market arabalarını yerine teslim ediyor. Kapalı Pazaryerlerinin çok geniş çerçevede düşünülmüş örnek semt pazarları olduğunu söyleyen Başkan Hızlı, "Cuma günleri halkın hizmetine açılan bu alanımız otopark yeri, sportif faaliyetler, kültürel ve sanatsal etkinlikler için de kullanılabilecektir. Kapalı pazar yerimiz bölge insanının yağmur, çamur, toz gibi sıkıntılı ortamda alışverişlerine son vererek, rahat ve sağlıklı koşullarda alış veriş imkânı sağlayacak. Kentimizin en büyük bölgesi Hürriyet mahallemizde büyük ihtiyaç olarak gördüğümüz kapalı pazaryerini tamamlayarak bölge insanına verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduk" diye konuştu. Cuma pazarı esnafı ise yapılan hizmetten dolayı Başkan Salih Hızlı'ya teşekkür ederek özellikle market arabaları sayesinde vatandaşların yükleri kolaylıkla taşıdığını ve bununla birlikte pazarda uzun süre kalarak bunun da cirolarına yansıdığını kaydetti. Market el arabalarının ilk kez Akhisar'da uygulanmaya başladığı bildirilirken, pazarcı esnaf bu projeyi düşünüp hayata geçiren Akhisar Belediyesi yetkililerine de teşekkür etti.

Yeni Şafak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akhisar’daki Kapalı Cuma Pazar'ında satıcılar yerini aldı!
  • 17.08.2012 14:14

Akhisar’daki Kapalı Cuma Pazar'ında satıcılar yerini aldı!

Akhisar Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Cuma Pazar yerinde satıcılar yer ...