maritbet girişmaritbet
"YENİ ADRES"LERE YOĞUN İLGİ!

"YENİ ADRES"LERE YOĞUN İLGİ!

Dumankaya İnşaat, Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişmekte olan Tuzla-Aydınlı bölgesinde yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Adres projelerine yenilerini ekliyor.

Dumankaya İnşaat, “Ev Aramaya Son” sloganı ile başlattığı kampanya kapsamında müşterilerine çok değerli bir bölgede kazandıracak bir projede, cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma fırsatını sunuyor.

Kampanya kapsamında yer alan Yeni Adres projeleri tüketicilerden yoğun ilgi gördü!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişmekte olan Tuzla-Aydınlı bölgesinde yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Adres projelerine yenilerini ekliyor. Dumankaya.com üzerinden başlatılan “Ev Aramaya Son” kampanyası kapsamında şimdi de yepyeni 2 Adres projesi olan Adres Su ve Adres Natura, Dumankaya'nın Gizli Bahçe bölgesine katılıyor. Kısa bir süre önce başlayan kampanya kapsamında yeni Adres projeleri tüketicilerden yoğun ilgi gördü.

Kampanya ve yeni projeler ile ilgili açıklama yapan Dumankaya Pazarlama ve Satış Direktörü Ufuk Kayador konu ile ilgili “Her bütçeye uygun cazip daire seçenekleri ile ev arama anlayışını bir tık öteye taşıyan Dumankaya.com ile “Ev Aramaya Son” sloganı kapsamında yepyeni 2 etabı ev sahibi olmak isteyen oturumculara ve cazip koşullardan yararlanarak kazanmak isteyen yatırımcılara sunuyoruz.

Adres Su ve Adres Natura projelerinde daire tiplerine göre özel hazırlanan metrekarelerde daire sahiplerine aileleri ile birlikte keyifle yaşayacağı alanlar tasarladık. Ayrıca bu çok özel projeleri oturumcu müşterilerimize cazip ödeme koşulları ile sunuyoruz. Dumankaya.com kapsamında özel hazırlanan kampanyada 1000 TL peşinat, 1000 TL taksit ile müşterilerimize “Ev Aramaya Son” diyoruz” dedi.

Gizli Bahçe bölgesi hakkında bilgi veren Ufuk Kayador “Gizli Bahçe bölgesi, Dumankaya olarak gerçekleştirdiğimiz projeler ile canlandı, hem oturumcusuna hem yatırımcısına çok kazandıran nitelikli projeler ile çok değerlendi. Bugüne kadar, gerçekleştirilen toplam 6 projede yatırımcılardan büyük ilgi gören Adres projeleri şimdi ise modern konfor anlayışı, zengin sosyal yaşamı ve yemyeşil doğası ile dikkat çeken Gizli Bahçe bölgesi daire sahiplerinin bir yandan içinde keyifle yaşarken bir yandan da çok kazanacakları 2 yeni yaşam projesi olan Adres Su ve Adres Natura ile zenginleşiyor” dedi.

1000 TL peşin ve 1000 TL taksit ile sunulan kampanya kapsamında Adres Natura'da 1+1 daireler 75.000 TL, 2+1 daireler 109.000 TL, 3+1 daireler 196.000 TL'den başlıyor!

Dumankaya İnşaat İletişim Bilgileri

Web adresi: http://dumankaya.com/

Mail: [email protected]

Telefon: 216 585 46 00

Fax: 216 585 46 46

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...