maritbet girişmaritbet
West Blocks'ta kampanya!

West Blocks'ta kampanya!

Bilgili Holding tarafından Büyükçekmece'de inşa edilen West Blocks projesinde yer alan son 60 daire peşinat ödemeden 60 aya kadar banka kredisiz vadelendirme ile satılıyor.

Büyükçekmece Alkent Mahallesi'nde bulunan West Blocks, 1+1 dairelerden 5+1 Loftlara kadar farklı seçeneklerle son 60 daire ve peşinat ödemesi yapılmadan 60 aya kadar, banka kredisiz, firma bünyesinde taksitle sizleri konut sahibi yapıyor!

Turizm ve inşaat alanında; W İstanbul, Akaretler Sıraevler, Ajia Hotel, Radisson Blu Conference & Airport Hotel İstanbul gibi önemli projelere imza atan Bilgili Holding, İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Büyükçekmece Alkent Mahallesi'nde ki konut projesi West Blocks ile dikkat çekmeye devam ediyor!

TEM ve E-5 otoyollarını birleştiren ana arter üzerindeki konumu ve kentin her noktasına yakınlığı ile bölgesinin en iyi lokasyonlarından birine sahip West Blocks, zemin kattan bile görülebilen eşsiz göl manzarası ile İstanbul'un yeni gözdesi olmaya devam ediyor.

Göz alıcı göl ve deniz manzaralı daireleri, doğanın içinde yaşayabileceğiniz şehir hayatı, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş sosyal alanları, her yöne pratik ulaşım koşulları, mimari karakteri ve tarzıyla fark yaratan, birinci sınıf malzemeler ile tasarlanan West Blocks, teknolojinin son imkanlarından yararlanarak, birinci sınıf malzemeler ile toplam 22.500 metrekare arsa üzerine, modern şehircilik anlayışıyla inşa edilen West Blocks‘da, 192 konuttan oluşan 2 Blok ve 5 mağazadan oluşan bir Ticari Merkezi bulunuyor.

Projede 7 tip daire 10 farklı plandan oluşuyor. West Blocks'da 1+1 daire olarak 105 m² düz daire, 160 m² - 177 m² arasında 2+1 dubleks daireler; 3+1 olarak 190 m² ve 206 m² daireler ve 396 m²'lik 5+1 Loft daire seçenekleri bulunuyor.224.000 TL'den başlayan dekorasyonlu fiyatlar ve 1.350 TL'den başlayan taksit seçenekleriyle West Blocks yeni “yaşam merkeziniz” olacak! ,

West Blocks projesinin sosyal olanakları arasında mini golf sahası, yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, tırmanma duvarı, bisiklet ve yürüyüş parkurları, sauna, kafeterya, kapalı spor salonu, ticaret merkezi, otopark ve güvenlik yer alıyor.

West Blocks İletişim Bilgileri

Web adresi: http://www.westblocks.com/

Telefon: 212 381 22 00

Fax: 212 886 22 32

Yorum Yaz