maritbet girişmaritbet
Semerkand Line’da 160 bin liraya!

Semerkand Line’da 160 bin liraya!

Satışa çıktığı günden bu yana alıcısına yüzde 35’den fazla kazandıran Semerkand Line’da kalan son 10 daire çok cazip fiyatlarla satılıyor

Satışa çıktığı günden bu yana alıcısına yüzde 35'den fazla kazandıran Semerkand Line'da kalan son 10 daire çok cazip fiyatlarla satılıyor. 59 metrekare 1+1 dairenin fiyatının 160 bin liradan başladığı Semerkand Line'da, ev alanlara yüzde 10 nakit indirimine ek olarak 60 ay veya 120 ay taksit yapılıyor

Beylikdüzü'nde Semerkand Yapı tarafından inşa edilen Semerkand Line'da sadece 10 daire kaldı.  Satışa çıktığı günden bu yana alıcısına yüzde 35'den fazla kazandıran Semerkand Line'da kalan son daireler çok cazip fiyatlarla satılıyor. Semerkand Line'da 59 metrekare 1+1 daireler 160 bin liradan, 77 metrekare 1+1 dairelerse 208 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan 97 metrekare 2+1 dubleks daireler 235 bin liradan,  103 metrekare 2+1 dairelerse 260 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.  Semerkand Line'da yer alan 3+1 ve 4+1 dairelerse tükendi. Semerkand Line'dan ev alanlara yüzde 10 nakit indirimine ilave olarak 60 ay veya 120 ay taksit yapılırken, Semerkand'a özel oranlarla banka kredisi kullandırılıyor.

Kazançlı yatırımın adresi

23 dönüm arazi üzerinde yükselen Semerkand Line, sekiz blokta toplam 555 konut ve 95 mağazanın bulunduğu alışveriş merkezinden oluşuyor. Temeli 2010 yılında atılan Semerkand Line'da hayat önümüzdeki yıl mart ayında başlıyor. Satışa çıktığı günden bu yana alıcısına yüzde 35'den fazla kazandıran Semerkand Line'ın büyük ilgi gördüğünü söyleyen Semerkand Yapı Genel Kordinatörü Neli Devidas, “Projeden oturma amaçlı alanların yanı sıra yatırım amaçlı alanlarda var. Hangi amaçla olursa olsun Semerkand Line'dan daire alan herkes kazançlı çıktı. Hem İstanbul'da bir ev sahibi oldular, hem de daha inşaa aşamasındayken kazanmaya başladılar” dedi.

Çocukları unutmadı 

Semerkand Line'ın büyük ilgi görmesinde yaşam kalitesini yükseltecek her türlü ayrıntıyı düşünmelerinin büyük rolü olduğunu belirten Neli Devidas şöyle devam etti:

“Projede 37 farklı tipte daire yaptık. 850 araçlık otoparkın bulunduğu Semerkand Line'da site sakinlerine yılın 365 günü hizmet verecek sosyal tesis de yer alıyor. Projede sadece site sakinlerinin yararlanabileceği açık ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra 2 bin 250 metrekare büyüklüğünde fitness center, çok amaçlı aktivite salonu ve satranç kulübü bulunuyor. Ayrıca projemizde çocukları da unutmadık. Onlar için bir çocuk kulübü yapıyoruz. Çocuklar bu kulüpte başlarında bulunan öğretmen eşliğinde iyi vakit geçirebilecek. Anne ve babalarda bu sayede sosyal tesislerin keyfini çıkaracak.”

Merkezi lokasyonda

Beylikdüzü'nün merkezinde yer alan Semerkand Line, E-5 Karayoluna, metrobüs durağına, okullara, dershanelere, belediyeye tam teşekküllü iki hastaneye yürüyerek 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Migros Alışveriş Merkezi'ne komşu olan Semerkand Line, Real Hipermarket'e yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje, Tüyap Fuar Merkezi'ne ve TEM bağlantı yoluna otomobille 5 dakika uzaktıkta. Semerkand Line, Atatürk Hava Limanı'na ise 15 dakikalık mesafede yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esenyurt Semerkand Line örnek daire galerisi
  • 20.01.2014 11:15

Esenyurt Semerkand Line örnek daire galerisi

Semerkand Yapı tarafından Esenyurt'da inşa edilen Semerkand Line projesi örnek d ...

Esenyurt Semerkand Line proje galerisi
  • 20.01.2014 11:12

Esenyurt Semerkand Line proje galerisi

Semerkand Yapı tarafından Esenyurt'da inşa edilen Semerkand Line projesinden kar ...

Semerkand Line Beylikdüzü'nü havadan fotoğrafladık!
  • 28.06.2013 15:08

Semerkand Line Beylikdüzü'nü havadan fotoğrafladık!

Semerkand Line projesi Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projenin havadan görüntülerini ...

Semerkand Line’da satışların yüzde 60’ı tamamlandı
  • 11.09.2015 12:52

Semerkand Line’da satışların yüzde 60’ı tamamlandı

Semerkand Yapı tarafından Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi’nde hayata geçirilen Se ...

Semerkand Line Home Office’te satışlar başladı
  • 18.01.2014 12:44

Semerkand Line Home Office’te satışlar başladı

Semerkand Line Home Office projesinde fiyatlar 135 bin liradan başlıyor ...