maritbet girişmaritbet
Safir Park Residence’tan daire ev alana cip bedava!

Safir Park Residence’tan daire ev alana cip bedava!

Beylikdüzü’nde yapılan Safir Park Residence’tan daire alanlara bedava araba veriliyor. Safir Park Residence’da konut fiyatları 200 bin ile 500 bin lira arasında değişiyor

 

 

Şentürkler Holding– Güven İnşaat Avrupa yakasının gözde gelişim bölgelerinden Beylikdüzü'nde yaptığı Safir Park Residence'da yeni bir kampanya başladı.

İki blokta toplam 132 rezidans daire, 50 ev-ofis ve 38 mağazalık butik AVM' den oluşan Safir Park Residence'da, 2 farklı tipte 2+1 daireler, 3.5+1 ve 4.5+1 daireler bulunuyor.
 
Tüm dairelerin ferah ve panoramik manzaraya sahip olduğu Safir Park Residence'da her dairede üstün özellikler bulunuyor. Farklı zevklere hitap eden bahçeli ve açık havada spor yapma imkanı sunan terası ile sağlık ve huzurun standart olduğu Safir Park Residence, tüm dairelerin geniş ve kullanışlı oluşu ve 4+1 ve 3+1 dairelerde bulunan 0,5 yaşam alanı diye tabir edilen ütü odası, kiler ve çamaşır odası ile göz dolduruyor. Alışveriş merkezi içinden ulaşılabilen Home Office'leri ile de ev'de iş yapmanın yeni adresi oluyor.
 
Yaklaşık 15 milyon dolar maliyetle gerçekleştirilecek Safir Park Residence'da ilk etap 2011 Haziran'da, 2. Etap ise 2011 Ağustos'da teslim edilecek.

Beylikdüzü'nde tüm AVM, yapı market ve hastanelere yakın, E5 Karayolu'ndan 150 metre mesafede içeride ve sekiz yolun kesiştiği önemli kavşaklardan birinde yer alan Safir Park Residence, trafik ve yol gürültüsü almayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.
 
Safir Park Residence'da ‘Ev Alan Herkese bir Otomobil'
Konut fiyatlarının 200 bin ile 600 bin TL arasında değiştiği Safir Park Residence'da peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. Safir Park Residence'da 12 aya kadar da sıfır faizle müşterilere özel alternatif ödeme planları sunuluyor.
Safir Park Residence'da uygulanan kampanya ile çekilişsiz kurasız konut alanlara araba hediye ediliyor. Safir Park Residence'da 31 Temmuz'akadar sürecek kampanyanın ayrıntıları şöyle:

4,5+1 daire alanlara Hyundai İX35 Jeep
3,5+1 daire alanlara Hyundai İ30
2+1 A tipi daire alanlara Hyundai İ20
2+1 B tipi daire alanlara Hyundai İ10 otomobil veriyor.
 
 

Safir Park Residence iletişim bilgileri
Web: www.safirresidence.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 1 482

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz