maritbet girişmaritbet
Propa Aura Deluxe Residence’da indirimli fiyatlar sürüyor!

Propa Aura Deluxe Residence’da indirimli fiyatlar sürüyor!

Kartal’da inşa edilen Propa Aura Deluxe Residence’da konutlar 120 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Kartal Aura Deluxe Residence’da yüzde 5 verenler ödeme yapanlar, peşinatı 20 ay sonra faizsiz ödüyor


Propa İnşaat'ın, İstanbul'un gözde gelişim bölgelerinden Kartal'da hayata geçirdiği A plus projesi Kartal Aura Deluxe Residence'da yeniş bir kampanya başladı.
İndirimli lansman fiyatlarının devam ettiği Kartal Aura Deluxe Residence projesinde 29 Mayıs-20 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak stoklarla sınırlı Aura Kazanç Kampanyası uygulanıyor.
Bir ayda yüzde 37'si satılan Kartal Aura Deluxe Residence evlerinde yüzde 5 peşinatla, masrafsız ve komisyonsuz, 20 ay boyunca hiçbir ödeme yapmadan ve 20 ay sonra faizsiz kalan yüzde 20 peşinatı ödeniyor. Kartal Aura Deluxe Residence'da geri kalan tutara da en düşük oranlarla kredi alarak ev sahibi olmak mümkün oluyor.

Kartal Aura Deluxe Residence'da 120 bin liraya
Kartal'ın merkezinde, E-5'e 20 metre yürüme mesafesinde ve TEM bağlantı noktasında konumlanan Kartal Aura Deluxe Residence projesinde 120 bin TL'ye 48 metrekarelik daire satılıyor. Propa Aura Deluxe Residence Kartal'da 1+1'ler 152 bin TL'den, 110 metrekare 2+1 daireler ise 272 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Stoklarla sınırlı olan ve 29 Mayıs - 20 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak Kartal Aura Deluxe Residence Kazanç Kampanyası'nda, Aura Kartal'dan ev sahibi olmak isteyenler yüzde 5 peşinat ödeyerek daire alma şansı elde ediyor.
 
Kartal Aura Deluxe Residence'da hiçbir masraf ve komisyon ödenmeden, banka kredisi hazır oluyor ve faiz oranları da bankaların sunduğu en düşük oranlar. Kartal Aura Deluxe Residence evlerinde 20 ay boyunca hiçbir ödeme yapılmıyor ve 20 ay sonra kalan yüzde 20 peşinat faiz olmadan ödeniyor. Yani bu süre boyunca Propa İnşaat, Kartal Aura Deluxe Residence projesinde müşterilerini finanse ediyor ve firmaya hiçbir vade farkı ödenmediği için ev sahipleri henüz dairelerini alma aşamasında bile iki kere kazanmış oluyor.

Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, Kartal Aura Deluxe Residence projesinde elindeki birikimi kullanmak istemeyenler için yüzde 5 peşinat seçeneğinin çok cazip bir fırsat olduğunu vurguladı. Kartal Aura Deluxe Residence'da tercihe göre yüzde 40 peşinat ödeyerek banka kredisi kullanmadan 20 ay vadelendirme seçeneği de sunduklarını ifade eden Özçiçek, kredi kullanmak isteyenler için de Fortis ve Finansbank'ın projeye özel kredi imkânı sunduğunu belirtti. Satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 37'si satılan Kartal Aura Deluxe Residence'da uygulanmaya başlanan Kazanç Kampanyası'nın 20 Haziran'da sona ereceğini açıklayan Özçiçek, bu tarihe kadar fiyat avantajının devam edeceğini sözlerine ekledi.
 
Kartal-Kadıköy metro durağının önünde ve Adliye Sarayı'na 600 metre mesafede olan Kartal Aura Deluxe Residence, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafesi ve Kartal, Pendik, Maltepe denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada konumlanıyor. Çevresi alışveriş merkezleri ile donatılmış olan Kartal Aura Deluxe Residence projesinde tüm daireler güney cephede tam boy pencerelerden deniz ve adalar manzarasına bakıyor.
 
Kartal Aura Deluxe Residence home-ofis de var
Kartal'ın en değerli yeri olan Cevizli – Kartal köprüleri arasında E-5 üzerinde yer alan Kartal Aura Deluxe Residence, yaşam kalitesini yükseltecek zengin sosyal donatıları, güvenlik ve kapalı otopark alanları, muhteşem adalar ve deniz manzarası ve tümü güney cepheli daireleriyle ayrıcalıklı bir proje… En önemli özelliklerinden biri de home-office olarak kullanım imkânı... Home-office sahiplerine ücretsiz toplantı odaları ve ofis hizmetleri sunuluyor.
7/24 güvenlikli olarak rezidans hizmetlerinin sunulacağı Kartal Aura Deluxe Residence, Aura Club ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. Aura'nın yüzde 70'i yeşil alana ayrılıyor.
 


Kartal Aura Deluxe Residence iletişim bilgileri
Web: www.propaaura.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 671 19 21


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz