maritbet girişmaritbet
Konut almak isteyenlere indirim fuarda yapılacak

Konut almak isteyenlere indirim fuarda yapılacak

A+ ve B+ grubu tüketici grubunun yanı sıra her gelir grubuna uygun projelerin yer alacağı CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'nda firmaların kampanyaları da dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

Yapı ve emlak sektörünün liderleri, üst düzey konut ve iş merkezi projelerini 16-20 Şubat 2011 tarihleri arasında CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı'nda görücüye çıkarıyor.

CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından düzenlenen ve TOKİ, Emlak Konut GYO, Türkiye Müteahhitler Birliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği tarafından desteklenen fuarda 400'den fazla proje görücüye çıkacak.

Özyurtlar İnşaat, Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil İnşaat, TOKİ, Artaş, Yeşilyurt ve Cihan İnşaat gibi Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firmalarının katılacağı fuarda, Leopardus-Ataşehir, Avrupa Konutları, Elit Parla Palace, Parklife-Kurtköy, Formula Country-Akfırat, Still İstanbul, Still İstanbul Comfort gibi pek çok yeni proje yer alacak.

A+ ve B+ grubu tüketici grubunun yanı sıra her gelir grubuna uygun projelerin yer alacağı fuarda firmaların kampanyaları da dikkat çekiyor. İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgesi Kurtköy'de hayata geçen Elit Perla Palas konut projesi fuara özel yüzde 5 indirim veya vade farksız 30 ay taksit imkanı sunacak.

Bu fırsat sadece fuar süresince geçerli olacak ve Elit Perla Palas standını ziyaret edecek katılımcılara özel olarak uygulanacak. Başta ABD ve AB ülkeleri olmak üzere, Türk cumhuriyetleri, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İran, Irak, İsrail ve Suriye gibi pek çok ülkeden katılımcının yer alacağı fuar, sektörün yeni bir vizyon kazanmasında etkin rol alacak. Fuar platformunda yabancı yatırımcıların yerli firmalarla etkileşim sağlaması, proje bazında ve ticari alanda yeni işbirliklerinin yapılması hedefleniyor. A+ ve B+ grubu tüketici grubunun yanı sıra her gelir grubuna uygun projelerin yer alacağı fuarı 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Kaynak: Zaman

  • Etiketler:

Yorum Yaz