maritbet girişmaritbet
KİRA KADAR AİDATA SON!

KİRA KADAR AİDATA SON!

Nitelikli konut sahibi olanlar, projede yer alan sosyal alanları için kira bedeli kadar aylık aidat ödemelerine çözüm olarak Uluhan İnşaat; bu sosyal donatılara projeden konut sahibi olmayaların da belirlenen bir tutar karşılığında yararlanmaları ile bu duruma çözüm getirdi.

Büyük projelerde yer alan sosyal donatılar için konut sahipleri ortalama metrekare birim fiyatı olarak 1 – 1,5 dolar arasında değişen aidatlar ödüyorlardı. İstanbul Esenyurt'ta nitelikli konut projeleri Babil Kuleleri ve Acunkent'i inşa eden Uluhan İnşaat, müşterilerine kira gibi yüksek aidatlar ödetmemek için yeni bir tarz geliştirdi. Uluhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cesur, Acunkent ve Babil Kuleleri'ndeki sosyal alanları site dışından kişilere de ücreti karşılığında kullandıracaklarını, bu yolla sitelerde oturanları yüksek aidat ödemekten kurtaracaklarını söyledi.

Siteyi yönetmek üzere Garanti Koza ile anlaştıklarını belirten Cesur şöylr konuştu "Sitedeki kreş, spor merkezi, havuz gibi alanlar site dışı kişilere de ücretli olarak açık olacak. Sadece site sakinlerinin bu alanlardan faydalandığı projelerde kira gibi yüksek aidatlar ortaya çıkıyor. Profesyonel Garanti Koza yönetiminde bu alanlar işletilecek ve böylece site sakinleri çok küçük aidatlarla nitelikli bir konutta yaşayacak.” Daireleri satış esnasında müşterilerin aidatları da sorduğunu anlatan Cesur, düşük aidatlı sitede kalmanın cazibeyi artırdığını kaydetti. Uluhan İnşaat İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen de, "75 bin liraya daire sattığımız bir yerde kiraya eşit bir aidatı müşteriye anlatamayız.

Uluhan İnşaat'ın geliştirdiği diğer bir sistem ise “2 tapu 1kapı” adını verdikleri çözüm yolu. Bu sistemle Uluhan İnşaat'ın projelerinden stüdyo veya 1+1 dairelerden 2 adet alan konut sahipleri, iki daire arasındaki duvarı kaldırarak hem daha geniş bir konuta sahip oluyorlar, hem de 2 adet konut satın aldıkları için 2 adet tapuya sahip oluyorlar. Konut sahipleri daha sonra bu koutları çocuklarına miras olarak bıraktıklarında 2 ayrı tapu veriyorlar ve ileride tapusuna göre daireyi bölerek satabiliyor. Daha önce sözü geçen Uluhan İnşaat projelerinden olan Acunkent'te 576 konut ve 56 mikro ofis yer alıyor. Babil Kuleleri'nde ise 1.050 konut ve 151 ticari ünite olacak. Babil Kuleleri'nde 3 sinema ve bir tiyatro salonu bulunacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!
  • 29.11.2021 16:33

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!

Megakent İstanbul şiddetli fırtınaya teslim oldu. Fiyapı'nın Esenyurt'da inşa et ...

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!
  • 29.11.2021 16:25

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına sebebiyle İnnovia 2 projesindeki bir ...

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!
  • 29.11.2021 16:14

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle Esenyurt-Haramidere bölgesi ...

Esenyurt'ta çatlakların oluştuğu bina ve yollar havadan görüntülendi
  • 27.04.2019 11:49

Esenyurt'ta çatlakların oluştuğu bina ve yollar havadan görüntülendi

Esenyurt'ta yolda ve bir binada oluşan çatlaklar nedeniyle tehlike altında olan ...

Koza Park, Dubai'de yoğun ilgi gördü
  • 22.09.2014 15:21

Koza Park, Dubai'de yoğun ilgi gördü

Garanti Koza'nın Koza Park projesi Dubai Cityscape 2014'te çok büyük ilgi gördü. ...

Tanju Bilgen Babil Kuleleri hakkında bilgi verdi!
  • 13.06.2012 16:11

Tanju Bilgen Babil Kuleleri hakkında bilgi verdi!

Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen Babil Kuleleri projesinin ayrıntıla ...