maritbet girişmaritbet
En ucuz 1+1 daireler!

En ucuz 1+1 daireler!

İstanbul’da hayata geçirilen birçok proje, daire sahibi olmak isteyenler için cazip ödeme fırsatları sunuyor. Yatırımcılar için ilk olarak 1+1 daire sahibi olmak daha uygun gözüküyor

 

Teknik Yapı'nın Tuzla'da inşa ettiği Evora İstanbul Deniz projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 78 bin liradan başlıyor.

Evler sıfır faiz, sıfır peşinat ve 6 ay ertelemeden oluşan kampanya ile satılıyor. Evora İstanbul Deniz'de iki spor salonu, fitness, oyun salonu, bilardo, kafe, çocuk parkı, basketbol sahası, trambolin, tırmanma duvarı, açık ve kapalı havuz ile birlikte 211 'i açık 984'ü kapalı olmak üzere toplam 1195 otopark alanı yer alıyor.

Herkes kendi evinde oturmak istiyor. Ancak hayalindeki eve ulaşmanın imkansız olduğunu söylüyor. Müteahhitler ise hayaldeki evin kapılarının stüdyo ve 1+1 evlerle aralanabileceğim belirtiyor. Üstelik zorlanmadan ve uygun ödeme koşulları ile bu tür evlere sahip olunabiliyor.

Bu tip dairelerin elden çıkarma hızı da diğer dairelere göre daha yüksek oluyor.

ByGroup tarafından Sultanbeyli'de inşa edilen ByConcept projesinde otel, alışveriş merkezi ve iş merkezi yer alıyor.

Stüdyo daireler 79 bin 850 liradan başlıyor.

Sıfır faiz, yüzde 1 peşinat 40 ay vade ile daire sahibi olunabiliyor. Teslimatların 2014 yılının ilk çeyreğinde başlaması planlanıyortramvay geçiyor Uluhan Grup tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen projelerde 1+0 ve 1+1 evler gerek ödeme koşulları ile gerekse fiyatları ile tasarruf yapmak İsteyenlere cazip görün Kulelerinde 1+1 liradan olan markalı konut oluyor. Dumankaya İnşaat tarafından Tuzla'da üniversite öğrencilerini düşünerek hayata geçirdiği Adres Kampüs Doğu projesinde 37 metrekarelik stüdyo daireler 53 bin liradan, büyüklükleri 50 metrekare arasında olan 1+1 daireler 72 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Şirket satışta olan projelerinde peşin ödemelerde yüzde 6 oranında indirim uyguluyor. Satışta olan projelerde 1000 lira peşinatla ev sahibi olma imkanı da tanınıyor.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ev sahibi olmak isteyen herkes için bu tarzda evlerin iyi bir başlangıç olduğunu kendisinin de çocuklar doğmadan önce 60 metrekarelik evde yaşadığını söyledi.

Yatırımcı merkezi yere bakıyor

 53 bin liraya stüdyo Emlak brokerleri bu tür evlerin sadece hayaldeki eve giden yol için tercih edilmediğini, yatırımcı guruplar tarafından da tercih edildiğini belirtiyor. Yatırım amaçlı alman küçük evlerde tercih lokasyon olurken, para biriktirme amacıyla alman evlerde tercih uygun fiyatlı ve ödeme koşulu Fiyatları 150 bin liranın üzerinde olan 1+1 tipi evlere de talebin yüksek olduğu görülüyor. Bu tür evler kısa sürede elden çıkarılma özelliği ile özellikle tercih ediliyor. Lokasyon açısından tercih edilen evler arasında yer alan Ağaoğlu My World Europa'da 1+1 evler 240 bin liradan, Sur Yapı Adapark projesinde 260 bin liradan, Dap Yapı Dap Tango'da 220 bin liradan, Sinpaş Liva'da 182 bin liradan ve Avrupa Konutları Ispartakule 3'te 147 bin liradan başlıyor.

Vadeli satışa %10 indirim Karden İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Symbol İstanbul'da stüdyo daireler 86 bin liradan başlıyor. Ancak kısa bir süre için daire alanları yüzde 10 indirim yapılıyor. Böylece en düşük ev fiyatı 77 bin liraya geliyor. Şirket ayrıca yüzde 25 peşin ödenmesi durumunda geri kalan bakiyeye 45 ay sıfır faiz uyguluyor.

Tasarruflarınızı 1+1 'le yapın hayalinizdeki eve kavuşun Ödemeler 6 ay sonra - İyi bir tasarruf aracı olan küçük evler, hayaldeki büyük evlerin kapılarını aralıyor. Bu tür evler 53 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Üstelik düşük peşinat ve uzun vade seçenekleri de bulunuyor

Eminr Açar-Bugün

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor
  • 09.04.2012 10:43

Paşa Karadeniz sektördeki gelişmeleri değerlendiriyor

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, inşaat sektörünü ve konut k ...

Symbol İstanbul lansmanı!
  • 17.03.2012 19:48

Symbol İstanbul lansmanı!

Karden İnşaat, merakla beklenen Symbol İstanbul projesini görücüye çıkardı. ...

By Concept’te fiyatlar 79 bin 850 TL’den başlıyor!
  • 14.03.2012 17:15

By Concept’te fiyatlar 79 bin 850 TL’den başlıyor!

By Group tarafından hayata geçirilen projede sıfır faizli ödeme fırsatları sunul ...

Symbol İstanbul örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!
  • 15.04.2013 15:55

Symbol İstanbul örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!

Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen Symbol İstanbul projesinin örnek daire ...

By Concept foto galerisi
  • 12.03.2012 13:19

By Concept foto galerisi

By Group imzasıyla Sultanbeyli'de hayata geçirilen By Concept projesine ait görü ...