maritbet girişmaritbet
Ayışığı Halting Place görenleri büyülüyor! 120 bin TL!

Ayışığı Halting Place görenleri büyülüyor! 120 bin TL!

Ayışığı Halting Place’da 120 bin liradan başlayan fiyatlarla kalan son dairelerde yapılan kampanya ile bu elit yaşama sahip olmak isteyenler yerlerini alabilirler

 

Demir İnşaat tarafından yapımına Ocak 2008'de başlanan yedi yıldızlı tatil konseptinin uygulandığı, kendi içinde her türlü sosyal etkinliklerini, spor aktivitelerini hizmetle buluşturan Ayışığı Halting Place'da hareketli günler yaşanıyor.

Ayışığı Halting Place'da 120 bin liradan başlayan fiyatlarla kalan son dairelerde yapılan kampanya ile bu elit yaşama sahip olmak isteyenler yerlerini alabilirler. 346 konutluk Ayışığı Halting Place'da şu an satışta son 30 daire kaldı.
Ayışığı Halting Place'da açık ve kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, fitnes, kuaför, çocuk oyun alanları, çok amalı spor sahası, süs havuzu, kafeterya, squash, blokların altında 2 katlı kapalı otopark, vale parking ve 24 saat güvenlik bulunuyor.

Ayışığı Halting Place 2 satışa çıkıyor
Üyelerine her zaman %40'a varan yatırım garantisi sağlayan Demir İnşaat yoğun talep üzerine yine aynı bölgede  yeni projesi ‘Ayışığı Halting Place 2‘ için çalışmalarını tamamlayarak satışa çıkmaya hazırlanıyor. 2012 Aralık'ta teslim edilmesi planlanan, güçlü bir mimari kadronun çalıştığı projede lüxün, konforun, eğlencenin ve modern yaşamın tüm ihtiyaçların karşılanacağı, masal tadında bir hayat sunmayı hedefliyor. Her projesinde beklentilerin üzerinde yaşam alanları yaratan Demir İnşaat kendi hedeflerini de yükselterek yeni projesine yön veriyor.

Şehir merkezinde iç içe yaşamaktan boğulan, özellikle trafik ve otopark sorunundan, gürültüden, kirli havadan ve eski yapıların sorunlarından bunalan; yeşil alan, bol oksijen, sessizlik, konfor hayali kuran insanlar merkezden uzak yeni konut projelerini tercih ediyor. Bu tercihler ve ihtiyaçların giderilebileceği konutlara oluşan talebin farkında ve bilincinde olan Demir İnşaat da son yıllardaki projelerini bu beklentiler doğrultusunda gerçekleştiriyor.

Ayışığı Vadi Evleri geliyor
Demir İnşaat yeni başlayacağı projesinde de müşterilerin beklentilerine konfor, lüks ve sosyal donatıları ekleyerek teknolojiyi en iyi şekilde kullanıyor.
Demir İnşaat son olarak, 'Ayışığı Vadi Evleri projesiyle yeni yaşam alanları inşa etmeye devam ediyor. Yaklaşık 20 dönüm üzerine 1+1'den 4+1'e kadar 6 blok 486 konuttan oluşan Ayışığı Vadi Evleri projesinde anfi tiyatro, sinema salonu, pool bar, a la carte restaurantlar, açık ve kapalı çocuk oyun ve spor alanları ve mini çarşı bulunuyor. Ayışığı Vadi Evleri'nin 2012 Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Ayışığı Halting Place iletişim bilgileri
Web: www.ayisigihaltingplace.com
Web: www.demirinsaat.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 853 70 70
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz