maritbet girişmaritbet
% 1 PEŞİNATLA EV SAHİBİ OLUN

% 1 PEŞİNATLA EV SAHİBİ OLUN

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği projeler ve hızlı yatırımları ile dikkat çeken Eroğlu, yeni yılda ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren bir kampanya sunuyor.

Eroğlu'nun değeri gün geçtikçe artan Küçükçekmece Halkalı'da imza attığı, benzerlerinden ayrılan İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge-2 projelerinde başlayan “Yeni Yıl Kampanyası” ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Kampanyada, düşük faiz oranları ve 60 aylık ödeme vadeleri ile daire sahibi olmak mümkün.

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği projeler ve hızlı yatırımları ile dikkat çeken Eroğlu, yeni yılda ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren bir kampanya sunuyor. Gökyüzüyle barışık, ferah yeşil alanların yer aldığı, yatay süreklilik konsepti ile öne çıkan İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge-2 projelerinde geçerli olan “yeni yıl kampanyası” ile ev sahibi olmanın tam zamanı.

Eroğlu; müşterilerine benzersiz bir ödeme kolaylığı sunuyor. Yüzde 1 peşinat ile başlanabilen çok avantajlı ödeme takviminde kalan bakiye ise aylık yüzde 0,76 faiz oranı ile 60 ay taksitle ödenebiliyor.

Yarattıkları markalarla hem sektörde ve hem de müşteriler nezdinde ciddi bir güven ilişkisi yaratmayı hedef belirlediklerini vurgulayan Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer, “2011'de oldukça başarılı bir yıl geçirdik. Satış ofislerimizde gördüğümüz ilgi ve satış rakamlarımız, başarının ve markamıza duyulan güvenin bir göstergesi niteliğinde. 2012 yılında da en uygun koşullarla ev sahibi olma imkanını sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Eroğlu, İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge-2 dairelerinde gizli veya ekstra masraf da uygulamıyor. Sunduğu tüm projeler için geçerli “her şey dahil fiyatlar”; KDV, tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedellerini kapsıyor. Ayrıca konut kredisinde dosya masrafı ve banka komisyonu da alınmıyor.

İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge-2 hakkında

İstanbul Lounge; farklı mimarisi, geniş yeşil alanları ve sakinlerine sunduğu sosyal imkânlarının yanı sıra Küçükçekmece Gölü'ne yakınlığı ile de ayrıcalıklı bir konuma sahip. Mimarisi, yeşil alanları ve sosyal imkânları ile dikkat çeken projede, büyüklükleri 59 - 227 metrekare arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar pek çok farklı daire alternatifi bulunuyor. Projede ayrıca sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1'ler ve kent villaları, sahiplerini bekliyor. Doğadan esinlenilerek oluşturulan, yatay süreklilik konseptinin benimsendiği proje, bölgede yer alan yüksek blokların aksine insan ölçeğindeki boyutlarıyla, yaşayanlara gökyüzünün mavisini görme imkânı sağlıyor. Tüm dairelerden göl ya da sitenin panoramik manzarasının seyredilebiliyor.

İstanbul Lounge projesinde olduğu gibi, yatay süreklilik konseptindeki mimari tarzı, kişi başına düşen geniş ve ferah yeşil alanları ile kendini ayrıştıran, gökyüzüyle barışık, ferah yeşil alanların yer aldığı İstanbul Lounge-2'de 54 m² -259 m² arasında değişken metrekarelerde toplam 605 konut bulunuyor.

İstanbul Lounge-2, özellikle son dönemde Tema Park projesi ile değeri daha da artarak İstanbul'un önemli lokasyonlarından birisi haline gelen Halkalı'da, ana ulaşım arterlerine, hastanelere, okullara ve üniversitelere son derece yakın; ayrıca toplu taşıma araçlarına yürüyerek erişilebilecek kadar merkezi bir konuma sahip. Projeye yürüme mesafesinde konumlandırılan 1800 m²'lik ticari alanda ise site sakinlerinin temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği market, kuaför, eczane gibi ticari ünitelerin yer alması planlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Lounge Halkalı'ya pilotun gözünden bakın!
  • 20.10.2012 14:02

İstanbul Lounge Halkalı'ya pilotun gözünden bakın!

Eroğlu imzasıyla Halaklı'da hayata geçirilen İstanbul Lounge projesinin son duru ...

İstanbul Lounge 2 iletişim bilgileri
  • 29.10.2014 14:02

İstanbul Lounge 2 iletişim bilgileri

Halkalı'da hayata geçirilen İstanbul Lounge 2 projesinin iletişim bilgilerine ha ...

İstanbul Lounge 2'de fiyatlar ne kadar?
  • 27.10.2014 14:28

İstanbul Lounge 2'de fiyatlar ne kadar?

Eroğlu Gayrimenkul güvencesiyle Halkalı'da hayata geçirilen İstanbul Lounge 2'de ...

Son 30 evden biri sizin olabilir! 50 ay vade farksız taksitlerle
  • 27.10.2014 13:26

Son 30 evden biri sizin olabilir! 50 ay vade farksız taksitlerle

Eroğlu Gayrimenkul’ün İstanbul Halkalı’da hayata geçirdiği İstanbul Lounge 2 pro ...

Eroğlu İstanbul Lounge 2 güncel fiyat listesi
  • 18.10.2014 16:52

Eroğlu İstanbul Lounge 2 güncel fiyat listesi

50 ay sıfır faiz avantajlarıyla dikkat çeken İstanbul Lounge 2'de hemen teslim k ...

Hemen teslim evlerde 50 ay 0 faiz fırsatı
  • 17.10.2014 17:01

Hemen teslim evlerde 50 ay 0 faiz fırsatı

50 aya kadar vade farksız taksit imkanının sunulduğu İstanbul Lounge 2'de fiyatl ...