maritbet girişmaritbet
Vefa Prefabrike, ihracat yaptığı ülke sayısını 41’e çıkardı

Vefa Prefabrike, ihracat yaptığı ülke sayısını 41’e çıkardı

Fransa’dan Afganistan’a, Sibirya’dan Sudan’a kadar dünyanın değişik ülkelerinde yer alan Vefa, ihracat yaptığı ülke sayısını 41’e yükseltti. Vefa, ürünlerini ulaştırdığı ülkelere; Nijerya, Mozambik, Tanzanya, Congo ve Fildişi Sahilleri’ni de ekledi

Büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan ve “Büyük işler bizle başlar” diyen Vefa, ihracat yaptığı ülke sayısını 41'e çıkardı.

Fransa'dan Afganistan'a, Sibirya'dan Sudan'a kadar dünyanın dört bir yanına prefabrike şantiye binaları, ofis ve yaşam konteynerleri, profesyonel kullanıma uygun prestij binaları, acil yerleşim üniteleri çözümlerini ulaştıran Vefa, son dönemde Orta ve Güney Afrika'ya yönelerek, ülke portföyüne Nijerya, Mozambik, Tanzanya, Congo ve Fildişi Sahilleri'ni de ekledi.

Toplu konut projelerinden, enerji tesislerine, alt yapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer aldıklarını söyleyen Vefa Prefabrike Yapılar Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya, “Vefa Prefabrike Yapılar olarak ön üretimli hafif prefabrikeler ve modüler yaşam konteyner üniteleri ile büyük projeler için kamplar, şantiye binaları, sosyal tesis binaları, acil yerleşim üniteleri ve ofisler kuruyoruz” dedi.

2011 yılına hızlı başladıklarını ve bu yıl ihracat yaptıkları ülke sayısını 41'e çıkardıklarını söyleyen Ali İhsan Sağlamkaya, “2007 yılında toplam üretimimizin yüzde 32'sini, 2008 yılında ise yüzde 35'ini ihraç ederken, bu rakamı 2009 yılında yüzde 52'ye çıkardık ve 2010 yılında bu oranı korumayı başardık. 2011 hedefimiz de yine yaklaşık olarak bu orana ulaşmak” dedi.

Bugüne kadar 2 milyon metrekareyi aşan uygulama hacmini, uluslararası çapta pazarlama, proje, üretim, lojistik ve montaj hizmeti sunarak büyütmeye devam ettiklerini dile getiren Sağlamkaya, Kuzey Afrika'dan sonra Orta ve Güney Afrika'ya yönelerek, Nijerya, Mozambik, Tanzanya gibi ülkeler ile çalışmaya başladıklarını kaydetti. Sağlamkaya, “Yeni coğrafyalara açıldık. Açılmaya da devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde ihracat portföyümüze yeni ülkeler ekleyeceğiz” dedi. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz