maritbet girişmaritbet
Haldun Ulusoy: KONE, Türkiye’de büyümeye devam ediyor

Haldun Ulusoy: KONE, Türkiye’de büyümeye devam ediyor

2011’de Amerikan Forbes dergisi tarafından dünyanın en inovatif 50 şirketinden biri olarak gösterilen, asansör ve yürüyen merdiven endüstrisinin lider ismi KONE, Ar-Ge yatırımları ve geliştirdiği yeni teknolojiler ile global pazar liderliğini sürdürüyor

Dünya genelinde, asansör pazarının yüzde 20'sine, yürüyen merdiven ve yürüyen yol pazarının yüzde 40'ına sahip olan KONE, Türkiye operasyonları ile KONE Avrupa'da en hızlı büyüyen ülke konumunda...

Chicago'daki Trump Tower'dan, Londra'daki 30 St Mary Axe'a, Amsterdam'daki Schiphol Havalimanı'dan Pekin'deki Büyük Ulusal Tiyatrosu'na kadar, mimari alanında dönüm noktası olan binalarda yenilikçi teknolojisi ile fark yaratan, asansör ve yürüyen merdiven endüstrisinin lider markası KONE, büyümeye devam ediyor. 
 
Türkiye'de de İzmir Metro, İstanbul Metrobüs, Antalya üst geçitleri gibi önemli tesisler başta olmak üzere; birçok projenin yürüyen merdiven, yürüyen yol ve asansör sistemlerine imza atan KONE Türkiye; KONE Avrupa içerisinde en hızlı büyüyen ülke konumuna geldi.   
 
KONE teknolojisinin yeni üretimi olan KONE N MonoSpace® ve KONE N MiniSpace™ asansörlerinin tanıtımı amacıyla, Rahmi Koç Müzesi'nde, KONE Türkiye Genel Müdürü Haldun Ulusoy'un ev sahipliğinde ve 200'ün üzerinde özel davetlinin katılımı ile düzenlenen gecede, şirketin yeni teknoloji yatırımları masaya yatırıldı. 
 
KONE Türkiye Genel Müdürü Haldun Ulusoy'un yanı sıra; NEB Satış Direktörü Burak Özmenekşe ve Montaj Direktörü Haluk Kıral'ın da katıldığı gecenin sürpriz konuğu ise ünlü mizah yazarı Gani Müjde'ydi. 
 
Türkiye; KONE Avrupa'da en hızlı büyüyen ülke
 
Dünya genelinde 850 binden fazla ekipman, 12 binden fazla teknisyen ve günde 28 bine varan bakım rakamları ile KONE'nin sektördeki hakim duruşunu vurgulayan Haldun Ulusoy, yaptığı konuşmada; “Türkiye'de de müşterilerimize verdiğimiz servis, hizmet ve ekipmanlar ile en iyi insan erişimi çözümleri sunuyor; son kullanıcıya binalarda, kesintisiz, güvenli, rahat ve enerji verimli bir hizmet ulaştırıyoruz. KONE olarak global düzeyde bugün 3000'in üzerinde teknolojinin patentine sahip olmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye'de servis ve hizmet kalitemizi artırmaya yönelik yatırımlarımız, 2013 yılında hız kesmeden devam edecektir. Türkiye, KONE Avrupa'da en hızlı büyüyen ülke durumundadır. Bu konuma gelmemizi sağlayan değerli müşterilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi 
 
Sektörün A-sınıfı sertifikasyonlu ilk firması KONE ile yüzde 28 enerji tasarrufu 
KONE'nin yeni teknolojileri hakkında bilgi veren NEB Satış Direktörü Burak Özmenekşe ise, yaptığı konuşmada, çevre duyarlılığının tüm dünyada birinci gündem maddesi olduğunun altını çizerek; “KONE olarak hem müşterilerimize hem de yaşadığımız çevreye duyarlılığımızı üretimimize yansıtıyoruz. Müşterilerimize, yenilenmiş KONE N MonoSpace® asansörleri ile binaların karbon salınımını azaltmayı ve yüzde 28 daha fazla enerji tasarrufu sağlamayı vadediyoruz. KONE, asansör sektöründe A-sınıfı sertifikasyonuna sahip ilk firmadır. Şimdi A-sınıfı enerji verimliliği tüm N serisi ürünlerimizde sunuluyor” dedi. 
 
KONE Corporation Hakkında: 
Asansör, yürüyen merdiven ve bina teknoloji çözümlerinde endüstrideki lider firmalardan biri olan KONE, 1910 yılında Finlandiya'da kurulmuştur. Bugün yaklaşık 34 bin çalışanı ile dünya genelinde 50 ülkede 250.000'nin üzerinde müşteriye, 850 binden fazla asansör ve yürüyen merdivene hizmet veren KONE; 1967 yılından bu yana NASDAQ OMX Helsinki borsasında işlem görmektedir. KONE, global asansör pazarının yüzde 20'sine, yürüyen merdiven ve yürüyen yol pazarının ise yüzde 40'ına sahiptir.
 
KONE Türkiye Hakkında:  
Tekimal – KONE ortaklığı ile 1987 yılında Türkiye'de faaliyet göstermeye başlayan KONE Türkiye, sektördeki İlk yabancı sermaye ortaklık (Joint Venture) şirketidir. 1996 yılında KONE Corporation, KONE Asansör Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi tüm hisselerini alarak bünyesine katmıştır. Halen KONE Corporation firmasının direkt sermaye ve teknolojisi ile faaliyet gösteren KONE Türkiye, İstanbul Merkez Ofisi dışında; Ankara, Antalya, İzmir Bölge Müdürlükleri, Bursa, Gaziantep, Adana, Marmaris, Konya, Kayseri Bölge Ofisleri ve Eskişehir, Diyarbakır, Malatya, Erzurum, Kıbrıs, Zonguldak, Rize, Samsun'da bulunan Yetkili Bölge Yüklenicileri ile en üst düzeyde satış öncesi ve sonrası destek hizmetlerini sunmaktadır. 
 
www.kone.com.tr 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

3D yazıcı robotlar çelik köprü yapacak!
  • 17.06.2015 10:33

3D yazıcı robotlar çelik köprü yapacak!

Hollandalı 3D yazıcı araştırma ve geliştirme firması MX3D bir ilke imza atacak. ...

İşte dünyanın en tuhaf oteli!
  • 27.09.2015 08:33

İşte dünyanın en tuhaf oteli!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da hizmet veren bir otel ziyaretçilerine inanılm ...

Teknoloji çıldırdı! 3D yazıcılar çelik köprü yapacak!
  • 17.06.2015 10:52

Teknoloji çıldırdı! 3D yazıcılar çelik köprü yapacak!

Yapay organdan beş katlı binaya kadar akla gelebilecek her türlü şeyi üretebilen ...

"Türkiye, dünyada konut fiyatları en çok ucuzlayan 2. ülke"
  • 20.07.2020 11:25

"Türkiye, dünyada konut fiyatları en çok ucuzlayan 2. ülke"

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, 42 ülke arasında konut fiyatları ...

Locamahal'de 15 yılda yüzde 0,64 faiz fırsatı!
  • 09.07.2020 11:51

Locamahal'de 15 yılda yüzde 0,64 faiz fırsatı!

Zeytinburnu'nda yükselen Locamahal projesinde yüzde 5 peşinatla, 180 aya kadar y ...

KONE, Milas Bodrum Havalimanı'na teknoloji katıyor
  • 26.12.2018 11:00

KONE, Milas Bodrum Havalimanı'na teknoloji katıyor

Asansör sektörünün önde gelen isimlerinden olan KONE, asansör ve yürüyen merdive ...