maritbet girişmaritbet
ASC Türk satış sonrası hizmetlerde kalitesini ve hızını artırıyor!

ASC Türk satış sonrası hizmetlerde kalitesini ve hızını artırıyor!

Zorlu şartlarda ve durmaksızın çalışan iş makinaları aynı zamanda birer yatırım aracı olarak hızlı, ihtiyaca uygun, uzman ellerden ve teknolojik yaklaşımlarla servis hizmeti almak mecburiyetinde. ASC Türk Satış Sonrası yapılanması makina arızalarına karşı müdahale hızını maksimum düzeye getirmek için farklı, bir o kadar da benzersiz çalışmalar yapıyor

Volvo İş Makinaları, Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri, Chicago Pneumatic Kırıcı, Kompresör ve Ekipmanları'nın Türkiye distribütörü olarak hizmet veren ASC Türk satış sonrası hizmetler kalitesini ve hızını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. İş makinası tercih ederken en az kalite kadar önemli bir kriter olan satış sonrası hizmetlerde de ASC Türk farkı, fark ediliyor. 

Makina satın alırken performansın ve işe uygunluğun önceleri en önemli kriter olduğunu belirten ASC Türk Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Murat Özkaya, artık müşterilerin satış sonrası hizmetlerin kalitesini de değerlendirdiklerini ifade ediyor. Bu durumun en önemli nedeninin makina yatma sürelerinin kısalması ve makinaların sürekli olarak işte kalması olduğunu belirten Murat Özkaya, iş makinası kullanıcıları için bunun ne kadar önemli olduğuna da vurgu yapıyor. 

Makinanın kullanılabilirliğinin artırılması için makinanın arıza verme süresinden müşteriye tekrar teslimine kadar olan süre içerisinde olabildiğince hızlı ve aktif bir şekilde pozisyon almak oldukça önem arzediyor. ASC Türk Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Murat Özkaya bu hızı en üst seviyede tutabilmek adına yaptıkları çalışmaları şu şekilde anlatıyor: “Makinanın kullanılabilirliğinin artırılması için makinanın arıza verme süresinden müşteriye tekrar teslimine kadar olan gerek yedek parça temini gerekse teknisyenin acil müdahalesine her süreci ölçülebilir hale getirdik. Böylelikle kendimizi değerlendirip, iyileştirmemiz gereken yerlerin tespiti ve ivedi olarak sorunun giderilmesi için de sürekli olarak çaba harcıyoruz. Bu aynı zamanda yedek parça ve servis departmanlarımızın da performans değerlendirmesi oluyor. Kısacası süreci ne kadar kısaltırsak o kadar fark yaratırız. Amacımız fark yaratmak; oda, kaliteli ve hızlı hizmet.”

Satış sonrası hizmetler konusundaki hızın artması aynı zamanda yedek parça ve müdahale ekibi konusunda da başarılı olmayı zorunlu kılıyor. Murat Özkaya, kritik noktalara yedek parça ağını kurmak ve makina adedine göre bölgesel teknisyen sayısını ayarlamanın önemine dikkat çekerek; “Makina sayısının bir şube kurmaya yeterli olmadığı bölgelerde ise mobil hizmet verecek teknisyenler ve emniyet stoklarını bulundurmak suretiyle yine makinanın işte kalma sürecini hızlandırıyoruz. Ve en önemlisi bütün bunları analitik olarak ölçebiliyor ve eksik olduğumuz noktalara da ivedi olarak müdahale edebiliyor olmamızdır. Dahası her geçen gün bir önceki günümüzü ortaya koyarak neleri daha iyi yapabilirizi değerlendirip, alternatifler oluşturuyoruz” diyor. 
Müşteriler makinalarında yaşanan bir sorun olduğu zaman 7/24 iletişim hattından ASC Türk'e her an ulaşabiliyorlar. Aldıkları her arıza ihbarını değerlendirdiklerini ifade eden ASC Türk Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Murat Özkaya, teslimat sırasında müdür seviyesinden teknisyen seviyesine kadar olan bütün iletişim bilgilerini müşteriye sunduklarını belirterek sözlerini şöyle bitiriyor: “Yani müşterilerimizin sadece bir telefon kadar uzağındayız. İlave olarak her şube ve bayimizde nöbetçi teknisyen sistemi başlattık. Türkiye'nin her yerine 24 saat içerisinde parça tedariği ile bunu destekliyoruz. Kısacası makinaların yatmaması için biz de yatmıyoruz”.

Kısaca ASC Türk:
ASC Türk; altyapı projelerinde, yol yapımı projelerinde, inşaat ve madencilik sektöründe kullanılan Volvo İş Makinaları, Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri ve Chicago Pneumatic El Aletleri'nin Türkiye distribütörü olarak hizmet vermektedir. Yüksek kalite standartlarına sahip Volvo, Sandvik ve Chicago Pneumatic satış ve satış sonrası hizmetleri ASC Türk tarafından tüm Türkiye geneline yayılmış olan geniş hizmet ağı aracılığı ile özenle sağlanmaktadır. 

Kısaca Volvo İş Makinaları: 
Kaliteli, güvenli ve doğaya saygılı araçları, dünya çapında bir servis ağı desteği ile sunan Volvo İş Makinaları'nın ürün gamında lastik tekerlekli yükleyici, ekskavatör, belden kırma kaya kamyonu, motor greyder, asfalt serici, silindir, kazıcı-yükleyiciler ve kompakt makinalar olmak üzere yaklaşık 150 araç seçeneği bulunuyor. Her ülkeden müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla finansman, ikinci el ve kiralama hizmetleri de sunan Volvo, iş makinalarında dünya çapında ünlü dizel motor teknolojisini kullanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...