maritbet girişmaritbet
YDA İnşaat, Esenboğa Havalimanı Yabancı Konuklar Köşkü’nü yapacak

YDA İnşaat, Esenboğa Havalimanı Yabancı Konuklar Köşkü’nü yapacak

Devlet Hava Meydanları ışletmesi (DHMı) Genel Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, ''Esenboğa Havalimanı Yabancı Konuklar Köşkü'' yapımı işi ihalesi sonuçlandı

Devlet Hava Meydanları ışletmesi (DHMı) Genel Müdürlüğü tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, ''Esenboğa Havalimanı Yabancı Konuklar Köşkü'' yapımı işi ihalesi sonuçlandı.

İhaleyi toplam 12 milyon 372 bin lira bedelle, ''YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'' kazandı. İşin bitiş tarihi 23 Mart 2012 olarak belirlendi. Yapım işi için toplam 9 firma teklif verdi. Komisyon başkanlığı, yaptığı değerlendirme sonucu tekliflerin 4'ünü geçerli saydı. Söz konusu ihale pazarlık usulü ile 12 Mart 2010 tarihinde yapılmıştı.

YURTTA SONUÇLANAN İNŞAAT VE ONARIM İHALELERİ

Bu arada Türkiye Kömür işletmeleri Kurumunun (TKı) Manisa Eli Işıklar-9 panosu 11 milyon 500 bin metreküp dekapaj, İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (ıZSU) çeşitli ilçelerde cadde, sokak ve bulvarlarında kanal, bakım ve onarım, Mudanya Belediyesinin tretuvar, Bursa Yenice Belediyesinin betonarme perde duvar yapımı ile iller Bankası'nın Alpu (Eskişehir) sayısal halihazır harita işi için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.

Türkiye Kömür işletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğünün, Manisa Eli Işıklar-9 panosu 11 milyon 500 bin metreküp dekapaj ihalesini 30 milyon 475 bin lira bedelle, ''Özdoğanlar Taahhüt inşaat Sanayi ve Ticaret'' kazandı.

Başlangıç tarihi 16 Mart 2011, bitiş tarihi ise 16 Mart 2012 olarak belirlenen işin ihalesine toplam 9 firma teklif verdi. Komisyon bu tekliflerin 7 adedini geçerli saydı. Söz konusu ihale, 2 Eylül 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

BURSA YENİCE BELEDİYESİ

Yenice Belediye Başkanlığı tarafından 13 Temmuz 2010 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilen, spor sahası ve dinlenme parkları betonarme perde duvarı ve istinat duvarı yapımı ihalesini (bin 674 metre perde duvar 177 metre istinat duvarı, bin 510 metre spor Sahasına şap yapımı) 245 bin 860 lira bedelle, ''Onan Beton Laboratuvar Hizmetleri Zemin Etüt inşaat Taahhüt inşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'' kazandı. Toplam 12 firmanın teklif verdiği ihalede komisyon bu tekliflerin 11 adedini geçerli saydı.

İZSU GENEL MİDİRLİĞİ

İZSU Genel Müdürlüğünün Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli, Bornova, Kemalpaşa, Foça, Aliağa, Menemen ilçelerindeki cadde, sokak ve bulvarlarında kanal, bakım, onarım inşaatı ihalesi toplam 1 milyon 541 bin 130 lira bedelle sonuçlandı. Bitiş tarihi 7 Aralık 2011 olarak belirlenen işin ihalesini söz konusu bedelle, ''Hıdır Haluk Gökmen'' kazandı.

Açık ihale usulü ile 5 Temmuz 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 8 firma teklif vermiş, bu tekliflerin 4 adedi geçerli sayılmıştı.     

MUDANYA BELEDİYESİ

Bursa Mudanya Belediyesinin, cadde-sokaklara tretuar yapılması ve yol düzenlenmesi inşaatı için açılan ihaleyi toplam 517 bin 600 lira bedelle, ''Cenkci inşaat Sanayi ve Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.

İhale için toplam 9 firma teklif verdi. Komisyon bu tekliflerin tümünü geçerli saydı. Söz konusu ihale, 6 Mayıs 2010 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilmişti.

ALPU SAYISAL HALİHAZIR HARİTA İHALESİ

Alpu (Eskişehir) sayısal halihazır harita işi için açılan ihale de sonuçlandı. İller Bankası Genel Müdürlüğü Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından pazarlık usulü ile 3 Kasım 20 10 tarihinde gerçekleştirilen sayısal halihazır harita işi ihalesini 195 bin lira bedelle, ''Samsun Harita Mühendislik ve Müşavirlik Taahhüt Limited Şirketi'' kazandı. işin başlangıç tarihi 7 Mart 2011, bitiş tarihi ise 7 Şubat 2012 olarak belirlendi.

Toplam 9 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 8 adedinin geçerli sayıldığı ihale ile 1/1000,1/5000 ölçekli sayısal halihazır harita üretimi 179 hektar meskun 1014 hektar gayrimeskun nirengi işleri gerçekleştirilecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz