maritbet girişmaritbet
Vakıfbank’tan satılık gayrimenkuller

Vakıfbank’tan satılık gayrimenkuller

Vakıfbank, 35 ildeki gayrimenkullerini satışa çıkardı

 

 
Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan gayrimenkuller Karabük, Kars, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Siirt, Antalya, Balıkesir, Bartın, Bitlis, Bolu, Adana, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu ve Tekirdağ' da bulunuyor.
 
Satışa sunulan taşınmazlar mesken, arsa, bahçeli kerpiç ev, çatı aralı konut, asma altı dükkan, dükkan, dubleks mesken, kargir bina, tarla, daire, depolu dükkan, tripleks mesken, işyeri, besi damı, bağ, lojman binası, büro, demir çelik fabrikası, hayvan barınağı, harman yeri, kargir depo, iki katlı otel ve arsa, fındık bahçesi gibi bir çeşitliliğe sahip. Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan gayrimenkuller tahmini bedelleri 2 bin liran başlıyor ve 3 milyon 220 bin liraya kadar çıkıyor.
 
Vakıfbank'ın sattığı gayrimenkullerin ihalesine girenlerin teklifleri kapalı zarf usulüyle vermeleri gerekiyor. İlk teklif değerlendirme tarihi ise 10 Temmuz 2010 olarak belirlenirken, sonraki teklifler her ayın 10'u, 20'si ve 30'una kadar verilecek. Gayrimenkullere verilen teklifler belirtilen tarihlerden sonra açılarak değerlendirmeye alınacak.


İletişim

Web: www.vakifbank.com.tr

  • Etiketler:

Yorum Yaz