maritbet girişmaritbet
Üsküdar’da bahçeli ahşap ev hayali kuranlara...

Üsküdar’da bahçeli ahşap ev hayali kuranlara...

İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi, Üsküdar’da bahçeli ahşap evi satışa çıkardığını açıkladı.

Tarihi güzellikleri ve eşsiz manzarası ile birçok özelliği içinde barındıran İstanbul, her iki yakasında da ayrı bir dokuya sahip yapılarıyla dikkat çekiyor. Ulaşım yoğunluğuyla da adından söz ettiren bu tarihi şehirde çoğu kişi özellikle bahçeli bir ev hayali kuruyor. Trafikten uzak, merkezi yerlere yakın bir yerde oturmak ise ev almak isteyenlerin en başta gelen hayali arasında yer alıyor. İşte Üsüdar'da AVM'lere ve merkezi yerlere yakın, satılık bahçeli ahşap bir ev...  

İstanbul Üsküdar, Altunizade'de bulunan 5 bin 137 metrekare yüzölçümüne sahip garajı olan bahçeli ahşap ev satışa çıkarıldı. Tahmini bedeli 3 milyon 967 bin 818 lira olan taşınmaz merkezi bir konumda olup güneybatısında Capitol AVM bulunuyor. MESA Konutları'na ve hastanelere yakın bir mesafede yer alan ahşap ev, alıcısına birçok avantajları beraberinde getiriyor.  

2. grup korunması gerekli kültür varlığı olarak kayıtlara geçen ahşap bina, Altunizade ulaşım kavşağına yakın olup bulunduğu yer ve imar şartları itibariyle çok olumlu özelliktedir. 

Altunizade uygulama imar planında yönetici merkez fonksiyonlarında etkilenme bölgesinde kalan taşınmazın ihalesi 29 Ocak 2015 günü saat 14.00'te İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda gerçekleştirilecek.   

Ayrıntılar için tıklayın!

Yorum Yaz