maritbet girişmaritbet
TTA, A’dan Z’ye gayrimenkulleri satışa çıkardı!

TTA, A’dan Z’ye gayrimenkulleri satışa çıkardı!

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, birçok ilde toplam 35 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştireceğini açıkladı.

Adana, Aydın, Çorum, Elazığ, Gaziantep, Giresun, Kastamonu, Kırıkkale, Van , Afyon, Denizli, Isparta, Kocaeli, Nevşehir, Samsun ve Trabzon'da olmak üzere farklı niteliklerde bulunan toplam 35 gayrimenkul, satış yöntemi ile özelleştirilecek.   

Köy hizmetleri merkezi yeniden satışta!

Gaziantep Şehitkamil'de bulunan ve daha önce de satışa çıkarılan ancak sonuç alınamayan 5 parseldeki köy hizmetleri merkezi, yeniden özelleştirilme kapsamında ihaleye çıkıyor. Merkezi İş Alanı, Turistik ve Kültürel Tesis, Eğlence, Otel, Sağlık, Konut, Alışveriş Merkezi, Kapalı Otopark imarlı gayrimenkullerin satılıp satılamayacağı merak ediliyor. Parsellerin büyüklükleri ise 9 bin metrekareden 19 bin metrekareye kadar değişiyor. 

Daha önce 5534 ada üzerindeki 1, 2, 3, 5, 6, 7 ve 8 numaralı parsellerin tamamı satışa çıkarılan gayrimenkullerden bu kez 1, 2, 6, 7, 8 no.lu parseller alıcısını bekliyor. 

Parseller üzerinde yer alan Köy Hizmetleri Tesisleri ve binalarının bulunduğu bölge yatırımcıya büyük fırsatlar sunacak. Bölge üzerinde ayrıca büyük ölçekli projeler hayata geçirilebilecek. 

Pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek olan ihaleler, ihale komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.

Gayrimenkul ihalelerine katılacak olan istekliler 26 Mayıs ve 9 Haziran günü saat 16.00'ya kadar tekliflerini verebilecek. 

Ayrıntılar için tıklayın!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TTA, A’dan Z’ye gayrimenkulleri satışa çıkardı!
  • 02.05.2015 10:54

TTA, A’dan Z’ye gayrimenkulleri satışa çıkardı!

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, birçok ilde toplam 35 gayrimenku ...