maritbet girişmaritbet
TOKİ, Ankara ve Trabzon'daki eksik işler için ihaleye çıktı!

TOKİ, Ankara ve Trabzon'daki eksik işler için ihaleye çıktı!

TOKİ, Ankara Mamak'taki 2. etaba konut ve lise, Trabzon Kaşüstü'ndeki 400 yataklı hastaneye ulaşım yolu işleri için ihale açtı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Mamak 2. etaba konut ve lise, Trabzon'un Yomra ilçesi Kaşüstü beldesindeki 400 yataklı hastaneye ulaşım yolu işleri için ihale açıldı. Buna göre Ankara Mamak 2. etaba bin 472 adet konut, 1'er adet 24 derslikli lise, 32 derslikli ilköğretim okulu, cami, kreş, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak.

Tünel kalıp sistemiyle bin 472 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 1'er adet 24 derslikli lise, 32 derslikli ilköğretim okulu, cami, kreş, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak. Yer tesliminden itibaren 730 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 26 Nisan 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede ihalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

KAŞÜSTÜ 400 YATAKLI HASTANESİ'NİN ULAŞIM YOLU VE ALTYAPI İNŞAATI
TOKİ, Trabzon'un Yomra İlçesi Kaşüstü beldesindeki 400 yataklı hastanesine ulaşım yolu ve altyapı inşaatlarını yaptıracak. Yol inşaatı, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu imalatlarını kapsayacak olan işin süresi yer tesliminden itibaren 180 gün olarak belirlendi. İhale, 9 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Söz konusu ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ, Ankara ve Trabzon'daki eksik işler için ihaleye çıktı!
  • 26.03.2010 21:49

TOKİ, Ankara ve Trabzon'daki eksik işler için ihaleye çıktı!

TOKİ, Ankara Mamak'taki 2. etaba konut ve lise, Trabzon Kaşüstü'ndeki 400 yatakl ...