maritbet girişmaritbet
TMSF, 60 taşınmazı satacak

TMSF, 60 taşınmazı satacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu TMSF, muhammen bedelleri yaklaşık 50 milyon TL olan 60 taşınmaz için 31 Ocak’a kadar teklif alacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) 31 Ocak 2011 Pazartesi gününe kadar 60 taşınmaz için teklif alacak. Muhammen bedelleri toplamı 46 milyon 596 bin 400 TL olan gayrimenkuller için verilen teklifler, aynı gün mesai bitimi sonucunda topluca değerlendirilecek.  

Yapılan değerlendirmenin ardından tek teklif verilen taşınmazlar için teklif sahibine teklifinin uygun bulunup bulunmadığı, uygun bulunmuşsa  satış bedelini ödemesi gereken son tarih bildirilecek. Birden fazla teklif verilen taşınmazlar için teklif sahipleri arasında kendilerine bildirilecek yer ve zamanda açık artırma yapılacak. Açık artırmada en yüksek teklifi veren istekliye gerekli onay sonrasında yapması gereken işlemler bildirilecek.

Gayrimenkuller; Ankara, Aydın, Denizli, Düzce, Kocaeli, Kayseri, Mersin, İstanbul, Zonguldak, Gaziantep, ve İzmir illerinde yer alıyor.  31 milyon TL değerindeki Kuşadası'nda yer alan havuzlu malikane ve müştemilatı, teklif alınacak olan taşınmazlar arasında en yüksek muhammen bedele sahip. Bu gayrimenkulün yanı sıra bazı taşınmazlara ilişkin bilgiler ise şu şekilde; 1 milyon 600 bin TL muhammen bedelli Kayseri'de yer alan bina, 1 milyon 500 bin TL değerindeki Denizli'deki halı üretim ve satış mağazası, 966 bin TL muhammen bedelli Kayseri'de bulunan 4 adet natamam 4 adet bağımsız bölüm ile Eston Reşitpaşa'da muhammen bedelleri 98 bin 250 TL ile 209 bin TL arasında değişen 34 adet depreme dayanıklı, yüzme havuzlu, otoparklı, yürüyüş alanları ve sosyal tesisleri bulunan kullanıma hazır inşaatı tamamlanmış daireler.

Teklif alınacak olan taşınmazların 53'ünün mülkiyeti TMSF'ye, 7'sinin ise RCT Varlık Yönetim A.Ş.'ye ait.

Detaylı bilgi: www.tmsf.org.tr

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz