maritbet girişmaritbet
TKİ Ege Linyitleri İşletmesi, arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi, arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü, arsa karşılığı anahtar teslim inşaat yapımı işi için ihale düzenleyeceğini açıkladı.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü tarafından Manisa Soma'da arsa karşılığı anahtar teslim inşaat yapımı için 17 Şubat 2014 günü saat 14.00'te ihale edilecek.  

Manisa Soma'da Yüzevler mevkiinde bulunan 39 bin 717 metrekare arsa ile İstasyon Çamlık mevkiinde 36 bin 368 metrekare olmak üzere toplam 76 bin 85 metrekare yüzölçümlü arazilerin arsa karşılığı, yine TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü'ne ait Kurtuluş Mh. 216 Evler mevkiinde toplam 29 bin 892 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine müessese idari binası 7 katlı (sığınaklı), lokal binası 2 katlı (sığınaklı), açık ve kapalı menfez, alt yapı, çevre peyzajı (mini futbol sahaları, çocuk park alanları, çevre ihata duvarları, otopark alanları, saha tanzimleri, ağaçlandırma) mono blok trafo binası, eşanjör dairesi, güvenlik binaları (giriş platformlu) (2 adet), su deposu ve 5 blok 9 katlı (180 adet daire) lojmanlar (sığınaklı) bağımsız bölümler idareye kalacak şekilde asgari şart olarak verilecek. 

Söz konusu işin tahmini bedeli 40 milyon 24 bin 726 lira olarak belirlenirken yapım işinin süresi ise 1095 gün olarak kayıtlara geçti.  

Ayrıntılar için tıklayın!

Yorum Yaz