maritbet girişmaritbet
THK’dan satılık otel ve dükkan!

THK’dan satılık otel ve dükkan!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Elazığ ve Ankara'da farklı niteliklere sahip gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyurdu.

Mülkiyeti THK'ya ait Elazığ Nailbey Mahallesi'nde bulunan taşınmaz mal üzerindeki 4 bağımsız bölüm no.lu otel, 1 bağımsız bölüm no.lu dükkan, 2 bağımsız bölüm no.lu depolu dükkan ve 3 bağımsız bölüm no.lu dükkan nitelikli taşınmazlar komple veya ayrı ayrı olarak satılıyor.

Tekliflerin komple bina veya ayrı ayrı bir veya birden çok bağımsız bölüm için verilebileceği ihale 22 Temmuz 2015 Çarşamba saat 11.00'de kapalı teklif açık arttırma usulüyle yapılacak.

Ayrıntılar için tıklayın!

THK Ankara'da mesken satacak!

Mülkiyeti Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı'na ait Ankara Çankaya'daki mesken nitelikli taşınmaz da satışa çıkarıldı. Çayyolu-1 Mahallesi, 42119 ada 1 parselde bulunan gayrimenkulün ihalesi 10 Temmuz 2015 günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek. 

Kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihale edilecek olan gayrimenkul için istekliler ihaleye ilişkin şartnameyi 100 lira karşılığında alabilecek.  

Ayrıntılar için tıklayın!

Satılık kargir işyeri

Ayrıca Türk Hava Kurumu, Ankara Yenimahalle'de Macun Mahallesi 1-117 pafta, 41753 ada 1 parselde bulunan kargir işyeri için 14 Temmuz 2015 günü saat 14.30'da kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihale düzenliyor.  

Bodrum+zemin+normal katlı kargir işyeri nitelikli taşınmaz ihalesine katılacak olanlar teklif mektuplarını, ihale gün ve saatine kadar Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğü'ne verecekler. 

Ayrıntılar için tıklayın!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

THK’dan Ankara’da satılık gayrimenkul!
  • 25.04.2016 10:50

THK’dan Ankara’da satılık gayrimenkul!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara’nın Altındağ ilçesinde mesken niteliği ...

THK’dan satılık otel ve dükkan!
  • 26.06.2015 14:21

THK’dan satılık otel ve dükkan!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Elazığ ve Ankara'da farklı niteliklere sahip ...