maritbet girişmaritbet
Sonuçlanan ihaleler

Sonuçlanan ihaleler

Erzurum, Çanakkale, İstanbul, Kocaeli ve Trabzon'da çeşitli kuruluşlar tarafından açılan bina, İnşaat ve onarım ihalelerini kazanan firmalar belli oldu

 

Erzurum, Çanakkale, İstanbul, Kocaeli ve Trabzon'da çeşitli kuruluşlar tarafından açılan bina, İnşaat ve onarım ihalelerini kazanan firmalar belli oldu. İhaleleri kazanan firmalar ve bedelleri şöyle:

 ''Erzurum Su ve Kanalizasyon idaresi (ESKı) Genel Müdürlüğünün, stadyum terminal terfi arasına içmesuyu inşaatı ihalesini 110 bin 829 lira bedelle Gelişim Bilgisayar İnşaat Taahhüt Gıda Otomotiv Pazarlama Limitid Şirketi kazandı.

 Erzurum Su ve Kanalizasyon ıdaresi (ESKı) Genel Müdürlüğünün, Aşağımumcu-Bakırcı mahallesi kanalizasyon ve içmesuyu inşaatı ihalesini 125 bin 194 lira bedelle Gizem İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş. kazandı.

 Çanakkale il Özel ıdaresinin, Çanakkale Şehitler Abidesi bakım ve onarım işi ihalesine 1 milyon 300 bin 498 lira bedelle, Akka Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret kazandı.

 Çanakkale il Özel idaresinin, 5 adet okul binası onarımı işi ihalesini, 148 bin lira bedelle Şah-Taş Sosyal Hizmetler İnşaat Taahhüt Ticaret Şirketi kazandı.

 İstanbul il Özel idaresi ımar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığının Fatih Cağaloğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi onarım işi ihalesini 102 bin 497 lira bedelle Akın İnşaat Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.

 Nevşehir Göynük Belediyesinin halı saha ihalesini, 27 bin 500 lira bedelle Tokluca Azboy kazandı.

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ihale işleri Şube Müdürlüğünün İzmit ilçesi Tepeköy Kültür merkezi yapımı işi ihalesini, 1 milyon 505 bin 525 lira bedelle Demka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı.

 Trabzon ıl Özel idaresinin, Trabzon-Çaykara ilçe Emniyet Amirliği lojmanlı hizmet binası yapımı işi ihalesini, 1 milyon 28 bin lira bedelle Doruk İnşaat Taşocağı işletmeleri Temizlik Yemek Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kazandı.

Ceyhan Adalet Sarayı ihalesi sonuçlandı

Adalet Bakanlığı Teknik işler Dairesi Başkanlığı tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, ''Ceyhan Adalet Sarayı'' inşaatı ihalesi sonuçlandı.

 ihaleyi toplam 5 milyon 678 bin lira bedelle, ''Tüver İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'' kazandı. işin bitiş tarihi 24 Şubat 2012 olarak belirlendi.

 Toplam 17 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden tümünün geçerli sayıldığı ihale, 1 Eylül 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz