maritbet girişmaritbet
Maliye hazine taşınmazlarını özelleştirecek

Maliye hazine taşınmazlarını özelleştirecek

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Maliye hazinesine ait bazı taşınmazların özelleştirilmesini kararlaştırdı. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Maliye hazinesine ait bazı taşınmazların özelleştirilmesini kararlaştırdı. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, Manisa'nın Akhisar ilçesi Atatürk Mahallesi 444 ada 1 ve 19 numaralı parseller ile 424 ada, 55 numaralı parselin yanında yer alan ve bütünleşik olarak düşünülmesi gereken mülkiyeti Maliye hazinesine ait Manisa'nın Akhisar ilçesi Atatürk Mahallesi 444 ada, 2-23 numaralı parsellerde bulunan taşınmazlar satış yöntemiyle özelleştirilecek ve satış varlık satışı suretiyle gerçekleştirilecek.

Özelleştirme işlemleri tamamlanıncaya kadar söz konusu taşınmazların her türlü bakım, onarım ve işletilmesi ile bu taşınmazlardan doğan her türlü yükümlülükler ve işletilmelerinden elde edilecek gelirler Maliye hazinesine bırakılacak.

Bu kararın uygulanması ile ilgili hususlar gerek görülmesi halinde Maliye Bakanlığı ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı arasında yapılacak protokol/protokollerle belirlenecek. Özelleştirme işlemleri 2 yıl içinde tamamlanacak.

  • Etiketler:

Yorum Yaz