maritbet girişmaritbet
Kuyumcukent’e 5 yıldızlı otel arazisi için ihale

Kuyumcukent’e 5 yıldızlı otel arazisi için ihale

Kuyaş, Kuyumcukent’te 42 bin 789 metrekarelik arsayı satışa çıkarttı. İçinde 5 yıldızlı otel arsasının da bulunduğu ihale 11 Ekim’de gerçekleşecek. Otel arazisi için son teklif verme tarihi ise 8 Ekim olacak

 


Kuyaş, Kuyumcukent'te 42 bin 789 metrekarelik arsayı satışa çıkarttı. İçinde 5 yıldızlı otel arsasının da bulunduğu ihale 11 Ekim'de gerçekleşecek. Otel arazisi için son teklif verme tarihi ise 8 Ekim olacak.
 
Bahçelievler'de 180 dönüm üzerinde AVM, kuyumcu atölyeleri ve ofis bloklarından oluşan Kuyumcukent projesinde satışa çıkarılan 7 parsel arasında yer alan 5 yıldızlı otel arazisine Gürallar'dan Karaca Grubu'na, 10'un üzerinde yerli ve yabancı gruptan teklif geliyor. 55 bin metrekare inşaat alanlı otel arsasıyla, Türkiye'ye ilk kez girecek Körfez ve Avrupalı fonlarında ilgilendiği belirtiliyor. Otel arazisi için 8 Ekim Cuma günü saat 17.00'a kadar tekliflerin toplanacağı ve 11 Ekim Pazartesi günü saat 14.00 da açık artırmayla ihaleye çıkılacağı açıklandı.
 
Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. (KUYAŞ) tarafından satışa çıkartılan 11 bin metrekarelik arsada 55 bin metrekare inşaat alanlı, 5 yıldızlı 450 oda kapasiteli otel yapmaya müsait arsanın Havalimanına 2 km , Ataköy Marina, İDO iskelesi ve Esenler Otogarı'na ise 10 dakika uzaklıkta olması otel arsasına ilgiyi artıyor.
 
İhalede satılacak otel arsasının da içinde bulunduğu ve toplam inşaat alanı 281 bin metrekare olan 7 parselin yer aldığı toplam 42 bin 789 metrekare arsalar bulunuyor. Otel arsası dışında kalan 6 parseldeki 31 bin metrekare arsada yine teklif usulüyle satışa çıkarılan Prestij Hizmet alanları bulunuyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz